Anasayfa Haber Oppo Reno5 Pro Kamera Özellikleri Sızdırıldı

Oppo Reno5 Pro Kamera Özellikleri Sızdırıldı

Oppo Reno5 serisi özellikleri

Son paylaşılan raporlarla birlikte Oppo Reno5 Pro kamera özellikleri ortaya çıktı.

Oppo’nun yakın zaman içerisinde duyurması beklenen Oppo Reno5 Pro modeliyle ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bugün ise paylaşılan raporla birlikte kullanıcılar tarafından merak edilen Oppo Reno5 Pro kamera özellikleri ortaya çıktı.

TENAA üzerinden listelenen Reno5 Pro’nun 6.55 inçlik bir ekranın üzerine kurulacağını ve 4.250 mAh boyutundaki bir bataryadan besleneceğini görmekteyiz.

Oppo Reno5 Pro kamera özellikleri

Aynı zamanda TENAA üzerinde görüntülenen telefonun 64 MP çözünürlüklü bir ana kameraya da ev sahipliği yapacağı ifade ediliyor. Bu ana kameraya ise 8 MP ultra geniş açı ve 2 MP derinlik kameralarının eşlik etmesi bekleniyor.

Hatırlarsanız, daha önceden paylaşılan raporlarda Oppo’nun üç farklı Reno5 modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Bu kısımdaysa serinin Pro modelinin MediaTek Dimensity 1000+ işlemcisinden güç alacağı iddia edilmişti. Ayrıca yine aynı raporda serinin Pro Plus modelinin de Snapdragon 865 işlemcinden güç alacağı ileri sürülmüştü.

Şimdilik Reno5 serisinin tam olarak ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor. Ancak şirkete yakın kaynaklar Aralık 2020 tarihini işaret ediyorlar.