Anasayfa Haber MechWarrior 5 Mercenaries Gelecek Yıl Xbox’a Geliyor

MechWarrior 5 Mercenaries Gelecek Yıl Xbox’a Geliyor

MechWarrior 5 Mercenaries Xbox

MechWarrior 5 Mercenaries, 2004 yılından beri ilk kez konsollara geri dönüş yapacak.

Piranha Games, MechWarrior 5 Mercenaries oyununu 10 Aralık tarihi itibarıyla Steam, GOG ve Microsoft Store platformlarına da getiriyor. Aynı tarihte sunulması planlanan Heroes of the Inner Sphere adlı indirilebilir genişleme paketi ise 2021 ilkbaharına ertelenmiş durumda. Bir diğer önemli gelişme ise MechWarrior 5 Mercenaries oyununun Xbox Series X, Xbox Series S ve Xbox One platformlarına da gelecek olması.

Genişlemenin ertelenmesin kararında CD Projekt RED’in merakla beklenilen Cyberpunk 2077’sinin de aynı tarihte çıkacak olması etkili olmuş durumda. İlk gün satışlarının ve pazarlamanın önemli olduğu ve çıkışın yeniden planlanmasının MechWarrior 5 Mercenaries’e fırsat sağlayacağı da ifadeler arasında.

Kazanılan ekstra zaman içerisinde oyunun Xbox platformuna aktarılması için de çalışmalar yapılmış olacak. Ek olarak MechWarrior, 2004 yılından beri ilk defa tekrar konsollara adım atacak. Piranha Games, bir konsolda şimdiye kadarki ilk gerçek MechWarrior deneyiminin sunulacağının da altını çiziyor.

Oyunun ilk olarak geçtiğimiz yılın 10 Aralık tarihinde Epic Games Store’a özel olarak çıkış yaptığını da hatırlatalım.