Anasayfa Haber Samsung Galaxy S21 Plus Tasarımı Sızdırıldı

Samsung Galaxy S21 Plus Tasarımı Sızdırıldı

Samsung Galaxy S21 Plus
Samsung Galaxy S21 Plus, Kaynak: xleaks7

Yakın zamanda tanıtılacak olan Galaxy S21 Plus’ın tasarımı sızdırıldı. Yeni amiral gemisi telefon, Galaxy S20 serisine göre sadeleştirilmiş bir tasarımla karşımıza çıkıyor.

Samsung’un Ocak ayında Galaxy S21 serisini resmi olarak tanıtmasını bekliyoruz. Bu yeni amiral gemisi serisinin özelliklerine daha önce değinmiştik. Şimdi ise Galaxy S21 Plus’ın sızdırılmış tasarım renderlarıyla karşı karşıyayız.

Söz konusu bu sızıntıyla birlikte, daha önce bazı sızıntıları ortaya çıkan Galaxy S21 ve Galaxy S21 Ultra haricinde ilk kez Galaxy S21 Plus’ı görüyoruz.

Samsung Galaxy S21+
Samsung Galaxy S21+, Kaynak: xleaks7

En son sızdırılan renderlar, mümkün olan tüm açılardan Galaxy S21+’ı gözler önüne seriyor. Bu görüntüler fabrika spesifikasyonlarına dayanıyor ve Galaxy S21+’ın 161.55 x 75.6 x 7.86 mm boyutlarında olacağını gösteriyor.

Ayrıca 6.8 inç ve 120Hz yenileme hızı sunan bir ekran ile geleceği söylenen modelin arka panel tasarımı, S21 ailesinin geri kalan telefonlarında gördüğümüzle benzer.

Sızdırılan görsellerde, yeni modelin giriş çıkış portları ve düğmeleri de netleşmiş oluyor. Sadece USB Type-C portu bulunan telefonda, beklendiği gibi 3.5mm jak çıkışı yer almıyor. Cihazın düğmeleri de Galaxy S20 serisindeki gibi sağ tarafta konumlandırılmış. Ses açma ve kapatma düğmeleri üstte yer alırken, hemen altında da güç düğmesi konumlandırılmış. Ayrıca harici bir Bixby düğmesi de bulunmuyor.

Samsung Galaxy S21+
Samsung Galaxy S21+, Kaynak: xleaks7

Tüm bunların haricinde, cihazların Ocak ayında resmi hale geleceğini ve ön sipariş gibi diğer detayların da yine aynı etkinlikte detaylandırılacağını düşünüyoruz.

Son olarak ise, Galaxy S21+ tasarımını aşağıdaki videodan daha detaylı inceleyebileceğinizi belirtelim.