Anasayfa Haber Call of Duty: Modern Warfare’in PS5 Sürümü Gelebilir

Call of Duty: Modern Warfare’in PS5 Sürümü Gelebilir

Call of Duty: Modern Warfare PS5 Sürümü

Bir Reddit paylaşımı, Call of Duty: Modern Warfare’in PS5’e özel olarak geleceğini gösteriyor.

Black Ops: Cold War’un yeni nesil sürümü, yeni nesil konsollarda (ve PS5’te DualSense dokunsal geri bildirimde) gelişmiş görseller ve daha yumuşak kare hızlarından yararlanırken, geçen yılın oyunu Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone, hem PlayStation 5‘te hem de Xbox Series X|S‘te geriye dönük uyumluluk modunda çalışıyor.

Xbox Series X için gelen yeni güncelleme ile 120 FPS desteği eklense de, PS5 için ne yazık ki 60 FPS limiti bulunuyor. Oyun buna ek olarak DualSense ayrıcalıkları da sunmuyor.

Reddit’te asjonesy99 isimli kullanıcının paylaştığı bir fotoğraf, Call of Duty: Modern Warfare’in doğrudan PS5’e özel olarak geleceğini gösteriyor.

Call of Duty: Modern Warfare PS5 Sürümü

Görünüşe göre Activision ve Sony, Modern Warfare ve Warzone’un bir PS5 sürümü üzerinde çalışıyor. Ancak Avrupa’da yaşayan kullanıcılarda ortaya çıkmayan PS5 seçeneğinin şimdilik belirli bölgelerde listelendiği ve henüz test aşamasında olduğu düşünülüyor. 

Son olarak, bu durumun bir PS Store hatası olabileceği üzerinde de duran kaynakların, oyunun PlayStation 5 sürümünün gelip gelmeyeceğinin net olmadığını düşündüklerini belirtelim.