Anasayfa Haber Galaxy S20 için One UI 3.0 İçeren Android 11 Güncellemesi Başladı

Galaxy S20 için One UI 3.0 İçeren Android 11 Güncellemesi Başladı

Galaxy S20 Android 11

Samsung, Galaxy S20 için kararlı Android 11 sürümünü yayınlamaya başladı. Güncelleme beraberinde One UI 3.0 arayüzünü de getiriyor.

Samsung, Eylül ayında One UI 3.0 beta programını başlattığında Galaxy S20 serisi sürece katılan ilk modeller olmuştu. Aynı şekilde Galaxy S20 serisi, yakın zamanda Samsung’un geliştirmenin beta aşamalarından çıkan ve One UI 3.0’ın (Android 11 ile) ilk kararlı sürümünü alan ilk akıllı telefon oldu.

Kararlı güncelleme şu anda ABD’de Verizon aracılığıyla kullanıma sunuluyor ve önümüzdeki günlerde ülkemiz ve diğer Avrupa ülkelerinde yaygınlaşması bekleniyor.

Galaxy S20 Android 11

One UI 3.0; Kişiler, Telefon, Galeri, Bildirim Paneli gibi çeşitli noktalarda tasarımsal değişikliklerle geliyor. Görsel değişikliklerin yanı sıra One UI 3.0, Galaxy S20 serisine ekranı kapatmak için çift dokunma, ek kamera filtreleri ve Tek Çekim gibi yenilik ve özellik geliştirmeleri getiriyor.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, Verizon modellerinin güncellemeye başlaması, birkaç gün sonra ülkemizde de güncellemenin yayınlanacağı anlamına geliyor. Güncelleme yayınlandığın otomatik bir bildirim alsanız da manuel olarak da kontrol sağlayabileceğinizi belirtelim.

Bunun için; Telefonunuzun Ayarlar‘ına giderek Yazılım güncellemesi menüsüne girmelisiniz. Bu menüde ise, İndir ve yükle seçeneğine tıklayarak, güncelleme kontrolü yapabileceğinizi belirtelim.

Güncelleme Diğer Samsung Akıllı Telefonlara Ne Zaman Gelecek?

Samsung, Galaxy akıllı telefon ve tabletlerine güncellemeyi ne zaman yayınlayacağını açıkladı. Güncel cihaz listesi ve güncelleme tarihleri için “Samsung Android 11 Güncelleme Tarihleri” yazımızı okuyabilirsiniz.