Anasayfa Haber Samsung Galaxy Buds Pro Tasarımı Sızdırıldı

Samsung Galaxy Buds Pro Tasarımı Sızdırıldı

Samsung Galaxy Buds Pro özellikleri

Samsung’un S21 serisiyle beraber tanıtacağı Samsung Galaxy Buds Pro kablosuz kulaklığıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Samsung’un bir süredir üzerinde çalıştığı iddia edilen Samsung Galaxy Buds Pro kablosuz kulaklık modelinin bugün ilk görselleri sızdırıldı. Evan Blass tarafından paylaşılan görselleri incelediğimizde ise, yeni nesil kulaklığın tasarımının sızıntılardaki gibi olduğunu gözlemlemekteyiz.

Tasarım açısından Galaxy Buds+ ile oldukça benzerlik gösteren modelin ise serinin devamı niteliğinde olduğu da paylaşılan raporlarla beraber ifade ediliyor. Mor rengiyle beraber karşımıza çıkan modelin tasarımı incelediğimizdeyse, ilk Buds modelinden beri yer alan “Sound by AKG” etiketi yeniden bizleri karşılıyor. Bunun yanı sıra kulak içi formunda tasarlanan Galaxy Buds Pro’nun bu sayede özellikle gürültü engelleme konusunda Galaxy Buds Live modelinden daha iyi bir performans sergileyeceği de belirtiliyor.

Galaxy Buds Pro Özellikleri Nasıl Olacak?

Şimdilik, Galaxy Buds Pro özellikleri hakkında detaylı bir rapor yayınlanmadı. Ancak, geçtiğimiz günlerde resmi FCC kayıtlarında ortaya çıkan modelin 500 mAh boyutundaki bir pil ile beraber geleceği gözler önüne serilmişti. Bununla birlikte serinin önceki modellerinde olduğu gibi gelişmiş bir aktif gürültü engelleme özelliğini de bünyesinde bulunduracağı belirtilen kablosuz kulaklığın, ayrıca tasarım kısmında da ifade ettiğimiz gibi kulak içi formunu benimseyeceği de ileri sürülmüştü.

Tüm bunların haricinde Samsung’un yeni Galaxy Buds modelinin Galaxy S21 serisiyle beraber lanse edileceği de iddia ediliyor. Bu kısımdaysa Evan Blass tarafınca servis edilen bilgilere göre, yeni nesil kablosuz kulaklığın S21 modellerini ön sipariş veren kullanıcılara hediye edilebileceğine de şahit olmaktayız.