Anasayfa Haber HyperX, Cloud Revolver Gaming + 7.1 Kulaklığını Tanıttı

HyperX, Cloud Revolver Gaming + 7.1 Kulaklığını Tanıttı

HyperX Cloud Revolver Gaming + 7.1

HyperX, yeni oyun kulaklığı Cloud Revolver Gaming + 7.1’i piyasaya sürdü.

HyperX, sanal surround ses sistemi ile sinemalardaki deneyimi sağlamayı hedefleyen yeni oyun kulaklığı HyperX Cloud Revolver Gaming Headset + 7.1’i duyurdu. Yeni kulaklık, HyperX’in web sitesinde satışa sunuldu.

Cloud Revolver + 7.1, net bir ses sunabilmek için Neodim mıknatısları kullanan 50mm yönlendirmeli sürücülere sahip. Bu sürücüler, sesin bozulmamasını ve çok net olmasını sağlamak için kulaklara paralel olarak yerleştirilmiş. Kulaklık, pasif gürültü azaltma özelliğini sunmak için arkası kapalı bir tasarım kullanıyor. Böylelikle, çevre gürültülerinin dikkati dağıtmasına izin vermemeyi amaçlıyor. Ayrıca kulaklık, özellikle FPS oyunlarında oyuncuların yakındaki ayak seslerini duymalarına olanak tanıyan HyperX sanal 7.1 Surround ses özelliğini etkinleştirme seçeneğini de sunuyor.

HyperX Cloud Revolver Gaming + 7.1

HyperX’in ses yöneticisi Nate Almond, “HyperX’in birinci sınıf Cloud Revolver serisinin en son üyesi olan yeni HyperX Cloud Revolver Gaming Headset’i sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Profesyonel oyun kulaklıkları serisine, Cloud Revolver + 7.1, maksimum rekabetçi oyun avantajı veya sınıf arkadaşları ve iş arkadaşları ile net iletişim için mükemmel ses performansı ve üst düzey konfor dengesi sunar.” açıklamasında bulundu.

Yeni kulaklıkta, uzun süreli kullanımda rahatlık sağlayabilmek amacıyla yüksek kaliteli hafızalı köpük kullanılmış. Bu köpük, daha uzun oyun seanslarında üst bantta veya kulaklarda rahatsızlık yaşanmamasını sağlıyor. Bununla birlikte HyperX’in yeni kulaklığı, gelişmiş bir USB ses kontrol paneli barındırıyor. Bu sayede kullanıcılar, kulaklığın sesini veya mikrofonun seviyesini buradan ayarlayabilme gibi bir rahatlığa sahip Kulaklık ayrıca 7.7 kHZ’ye kadar 50 Hz frekans yanıtı sunan bir mikrofonla beraber geliyor.

HyperX Cloud Revolver Gaming + 7.1

Son olarak, yeni kulaklığın HyperX’in yurt dışı çevrimiçi mağazasında 149.99 $’lık fiyat etiketine sahip olduğunu ancak henüz ülkemizde satışının başlamadığını belirtelim.