Anasayfa Haber Destiny 2 Çapraz Platform Desteği 2021’de Geliyor

Destiny 2 Çapraz Platform Desteği 2021’de Geliyor

Destiny 2

Yeni nesil konsollara gelen Destiny 2, 2021’de çapraz platform desteğine kavuşuyor.

Destiny 2 yeni nesil PS5, Xbox Series X ve Series S konsollara geldiğinden beri, oyunseverlerin aklındaki tek soru şu: çapraz platform desteği ne zaman geliyor? Oyunun yapımcı şirketi Bungie, çapraz platform desteğinin en erken gelecek yıl geleceğini söylediğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı. Ancak geliştirici firma yaptığı yeni bir açıklama ile, çapraz platform desteğinin 2021’de yayınlanacağını duyurarak takipçilerini heyecanlandırdı.

destiny 2

Bungie aslında geçen yıl çapraz platform oyun kayıt desteği dahil olmak üzere bazı çapraz platform özelliklerini kademeli olarak eklemişti. Yani önceden Xbox One sahibi olan biri artık Xbox Series X|S ile oyuna kaldığı yerden devam edebiliyor.

Oyunun halihazırda Xbox Series X|S, Xbox One, PS4, PS5, PC ve Stadia’da mevcut olduğunu hatırlatmakta fayda var. Yani çapraz platform desteğiyle, oyuncular için birçok potansiyel rakip veya takım arkadaşı kazandırılmış olacak. Bununla birlikte Bungie’nin Destiny 2 PvP modunda yaygın olan hileler hakkında nasıl bir aksiyon alacağının belli olmadığını belirtelim.