Anasayfa Haber Samsung Galaxy Note Serisinin Sonlandırılacağı İddiaları Yalanlandı

Samsung Galaxy Note Serisinin Sonlandırılacağı İddiaları Yalanlandı

Samsung Galaxy Note serisi

Samsung Galaxy Note serisinin sona ereceği iddiaları bugün üst düzey şirket yetkilisinin yapmış olduğu açıklamalarla beraber yalanlandı.

Bildiğiniz üzere Samsung’un Galaxy Note serisi dışında Galaxy S ve Galaxy Z Fold modellerinde de S-Pen desteğine yer vereceği iddia ediliyordu. Orta atılan bu iddialar ise birçok kişinin aklına “Samsung Galaxy Note serisinin sonu mu geliyor?” sorusunu getirmişti. Bugün ise üst düzey bir şirket yetkilisi, Samsung Galaxy Note serisinin geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şirket yetkilisinin açıklamalarıyla birlikte bir süredir devam eden Galaxy Note serisinin sona ereceği iddiaları da yalanlandı.

Kore merkezli bir haber ajansı olan Yonpap News’e bir takım açıklamalarda bulunan Samsung Electronics Mobil Bölüm Başkanı TM Roh, Samsung’un 2021 yılı içerisinde yeni bir Note modelini duyuracağını müjdeledi.

S21 ultra

Galaxy S21’e S Pen Desteği Geliyor

2021 yılında yeni Note modellerini piyasaya sunacaklarını belirten TM Roh, aynı zamanda Note deneyimini daha fazla ürüne taşıyacaklarının da altını özellikle çizdi. Bu kısımdaysa TM Roh, Galaxy S21’in S Pen desteği sunacağını da doğrulamış oldu.

Şimdilik, Galaxy S21 serisinin tam olarak ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor. Ancak, güvenilir kaynaklar serinin yeni üyelerinin 14 Ocak 2021 tarihinde tanıtılacağını ön görüyorlar.