Anasayfa Haber Microsoft, Cyberpunk 2077 İçin Para İadesi Yapacak

Microsoft, Cyberpunk 2077 İçin Para İadesi Yapacak

Microsoft Cyberpunk 2077 para iadesi

Sony’nin ardından Microsoft da Cyberpunk 2077 için para iadesi yapacağını duyurdu.

Bildiğiniz üzere Sony, kısa bir süre önce Cyberpunk 2077‘yi PlayStation Store üzerinden kaldırmıştı. Bununla birlikte Sony, oyunculara para iadesi de yapacağını duyurmuştu. Yaşanan bu gelişmenin ardından Microsoft cephesinden de önemli bir açıklama geldi. Bu kısımdaysa Microsoft, Cyberpunk 2077 için para iadesi yapacağını duyurdu.

Twitter üzerinden kısa bir açıklama yayınlayan Microsoft açıklamasında “Her oyuncunun Xbox’ta beklediği deneyimi elde edebilmesi için mevcut geri ödeme politikamızı, Microsoft Store üzerinden dijital olarak Cyberpunk 2077 satın alan herkese tam geri ödeme sunacak şekilde genişleteceğiz.” ifadesine yer verdi.

Bunun yanı sıra Microsoft tarafından yapılan açıklamada eski nesil konsol kullanıcılarının da oyunun performansından şikayetçi olduğunu gözlemlemekteyiz. Bu yüzden de birçok oyuncunun oyunu iade ettiğini de ifade eden şirket, iade talebinde bulunan birçok kullanıcıya da geri ödeme yaptığını belirtiyor.

Eğer, siz de oyunu dijital olarak Xbox’ınız için satın aldıysanız ve Microsoft’un belirtiği gibi Cyberpunk 2077’den şikayetçiyseniz, buradan iade sayfasına erişerek iade işlemlerini başlatabilirsiniz.