Anasayfa Haber Mini LED Ekranlı iPad Pro Yakında Tanıtılabilir

Mini LED Ekranlı iPad Pro Yakında Tanıtılabilir

Mini LED ekranlı iPad Pro

Digitimes tarafından servis edilen bilgilere göre Mini LED ekranlı iPad Pro model önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürülebilir.

Mini LED ekranlı iPad Pro modeli hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Digitimes tarafınca paylaşılan raporlara göre, yeni iPad Pro modelinin 2021 yılının ilk çeyreğinde tanıtılacağı ön görülüyor. Bunun haricinde yine aynı raporda Apple’ın dokunmatik paneller ve ekranlar için tedarik zincirini de zenginleştireceği belirtiliyor. Bu kısımdaysa BOE’nin iPhone 12 serisi için OLED ekran tedarik etmeye devam edeceği, GIS‘in ise hem iPhone hem de iPad Pro modelleri için dokunmatik paneller sağlayacağı ifade ediliyor.

Bildiğiniz üzere Apple’ın bir süredir Mini LED ekrana sahip olan 12.9 inç iPad Pro modeli üzerinde çalışıyor. Serinin yeni modeli kullanıcılar tarafından merakla beklenirken, bugün ise DigiTimes tarafından önemli bir rapor yayınlandı. Yayınlanan raporda ise yeni iPad Pro modelinin önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde piyasaya sunulacağı belirtildi.

Hatırlarsanız, daha önceden yayınlanan raporlarda Apple’ın iPad’lerde OLED ekran paneline geçiş yapacağı ileri sürülmüştü. Bu kısımdaysa şirketin ilk önce 2021 yılı içerisinde Mini LED ekranlı iPad modellerini piyasaya sunacağı iddia edilmişti.

Bunun yanı sıra kısa bir süre önce yayınlanan bir diğer raporda ise Apple’ın önümüzdeki yıllarda üst düzey iPad modellerinde OLED ekran paneline, uygun fiyatlı iPad modelinde ise mini LED ekran teknolojisine yer vereceği de ifade edilmişti.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version