Anasayfa Haber PS Plus Ocak 2021 Oyunları Açıklandı

PS Plus Ocak 2021 Oyunları Açıklandı

PS Plus Ocak 2021 oyunları
PS Plus Ocak 2021 oyunları

PlayStation Plus aboneleri tarafınca merak edilen PS Plus Ocak 2021 oyunları resmi olarak açıklandı.

Aralık ayında Just Cause 4, Rocket Arena ve Worms Rumble oyunlarını PlayStation Plus abonesi PS4 ve PS5 kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıtan Sony, bugün ise yeni yılın ilk ayında hangi oyunları ücretsiz olarak dağıtacağını duyurdu. Peki, PlayStation Plus Ocak ayında hangi oyunları abonelerine dağıtacak? İşte karşınızda PS Plus Ocak 2021 Oyunları!

PlayStation Plus Ocak 2021 Oyunları Belli Oldu

Aralık ayında olduğu gibi bu ay PlayStation 5 ve PlayStation 4 kullanıcıları üç farklı oyun bekliyor. Bu oyunlar ise Shadow of The Tomb Raider, Greedfall ve Maneater olarak sıralanıyor. Fakat Sony Avrupa tarafınca yapılan açıklamada Shadow of The Tomb Raider ve Greedfall oyunları PS5 ve PS4 konsolları için dağıtılırken, Maneater’ın sadece PS5’e özel olarak dağıtılacağına da özellikle dikkat çekiliyor.

Bunun yanı sıra PS Plus abonesi PS5 ve PS4 kullanıcıları söz konusu bu oyunları ise 5 Ocak itibarıyla indirebilecekler. Bu tarihe kadar da eğer PS Plus abonesiyseniz, Aralık ayında dağıtılan Just Cause 4, Rocket Arena ve Worms Rumble oyunlarını da ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Ocak Ayının Ücretsiz PS Plus Oyunları

  • Shadow of The Tomb Raider (PlayStation 5 ve PlayStation 4)
  • Greedfall (PlayStation 5 ve PlayStation 4)
  • Maneater (Sadece PlayStation 5)