Anasayfa Haber Xiaomi Mi 11 Lite Özellikleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Mi 11 Lite Özellikleri Ortaya Çıktı

Yakın zaman içerisinde duyurulması beklenen Xiaomi Mi 11 Lite modelinin özellikleri ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı.

Xiaomi, geçtiğimiz günlerde Xiaomi Mi 11 modelini resmi olarak lanse etmişti. Kullanıcılar Xiaomi Mi 11 Pro’nun yolunu gözlerken, bugün ise Xiaomi Mi 11 Lite özellikleri ile ilgili bazı önemli bilgiler ortaya çıktı.

2021’in ilk çeyreğinde tanıtılacağı ifade edilen telefonun özellikleri ise The Pixel adlı bir YouTuber tarafınca paylaşıldı. YouTuber’ın aktarmış olduğu bilgilere göre, Mi 11 Lite modelin siyah ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle beraber gelebileceğini görmekteyiz.

Bunun yanı sıra Mi 11 modeline kıyasla düz bir ekran tasarımıyla birlikte geleceği ifade edilen telefonun arka tarafındaysa bizleri üçlü kamera kurulumu karşılıyor. Bahsi geçen bu kameraların ise 64 MP ana, 8 MP ve 5 MP şeklinde sıralanacağı da ileri sürülüyor.

Xiaomi Mi 11 Lite özellikleri

Bunun yanı sıra 120 Hz yenileme hızına sahip olan Full HD+ çözünürlüklü bir IPS LCD ekranın üzerine kurulacağı söylenen modelin, ayrıca Snapdragon 732G işlemcisinden de güç alacağı tahmin ediliyor. Qualcomm’un orta segment işlemcisine ise 6 GB RAM ve 128 GB‘lık bir depolama alanının da eşlik edeceği düşünülüyor.

Şimdilik, bahsi geçen modelle ilgili Xiaomi cephesinden herhangi bir resmi açıklamanın gelmediğini de belirtelim. Ancak, son raporlara göre Mart ayında tanıtılacağı tahmin edilen modelin 324 dolar ila 346 dolar arasında bir fiyatla satışa sunulacağı ön görülüyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version