Anasayfa Haber Redmi Note 10 Pro, FCC Sertifikasında Görüntülendi

Redmi Note 10 Pro, FCC Sertifikasında Görüntülendi

Redmi Note 10 Pro özellikleri

Redmi Note serisinin yeni üyesi Redmi Note 10 Pro, FCC sertifikasında ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi Redmi Note 10 serisi ilk olarak geçtiğimiz Kasım ayında TENAA üzerinden listelenmişti. Yaşanan bu gelişmeyle beraber Redmi’nin Note 10 serisi üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Serinin yeni üyeleri herkes tarafından merak edilirken, bugün ise Redmi Note 10 Pro FCC sertifikasında görüntülendi.

M2101K6G model numarasıyla beraber listelenen Note 10 Pro modelinin GSM, LTE ve WCDMA ağlarını destekleyen 4G bir cihaz olacağını gözlemlemekteyiz. Bunun yanı sıra yine aynı raporda yeni nesil telefonun çift bantlı Wi-Fi, Bluetooth BR / EDR bağlantılarının yanı sıra, NFC ve FM teknolojilerine de ev sahipliği yapacağı belirtiliyor. Ayrıca FCC sertifikasına göre, serinin yeni telefonunun MIUI 12 ile çalıştığı da gözler önüne seriliyor.

Redmi Note 10 Pro özellikleri

Şimdilik, yeni Redmi Note modelinin özellikleri hakkında herhangi bir detay paylaşılmadı. Ancak geçtiğimiz günlerde Xiaomi’ye yakın kaynaklar tarafınca servis edilen bilgilere göre, yeni nesil cihazın IPS LCD bir ekranın üzerine kurulacağı ifade ediliyor.

Gücünü ise Snapdragon 732G işlemcisinden alacağı belirtilen telefonun ultra geniş açı, makro ve derinlik kameralarının haricinde 64 MP’lik Samsung S5KGW2 ana kamera sensörüne de sahip olacağı iddia ediliyor. Serinin bir önceki modelinde olduğu gibi dörtlü arka kamerayla birlikte geleceği netlik kazanan modelin, ayrıca 5.050 mAh boyutundaki bir bataryadan da besleneceği paylaşılan raporlar arasında yer alıyor.