Anasayfa Haber CS:GO Rekabetçi Maçlarında Artık Bot Olmayacak

CS:GO Rekabetçi Maçlarında Artık Bot Olmayacak

CS:GO

CS:GO için gelen yeni güncellemeyle birlikte, rekabetçi ve yoldaş modlarında botlar yer almayacak.

Dünyanın en çok oynanan taktiksel FPS oyunu CS:GO yeni bir güncelleme aldı. Bu güncellemeyle gelen en büyük değişiklik ise yapay zeka tarafından yönetilen botlar konusunda oldu. Rekabetçi ve Yoldaş modlarında maç esnasında bir oyuncu maçtan çıkış yaparsa, çıkan kişi yerine bot ekleniyordu ve bu sayede oyun eşitliliği devam ediyordu. Bu konuda yeni bir değişikliğe gidildi.

CS:GO
Counter-Strike: Global Offensive

Yeni yayınlanan güncelleme notlarında, “Bir oyuncunun klasik rekabetçi ve yoldaş modlarında bağlantısı kesildiğinde veya atıldığında, artık bir botla değiştirilmeyecek.” şeklinde bir açıklama yer alıyor. Yani, takımınızdaki oyunculardan biri maçtan düşerse veya oyundan herhangi bir şekilde çıkarsa, onun yerine yapay zeka tarafından desteklenen bot eklenmeyecek. Bunun yanında, eğer bir takımdaki bütün oyuncular maçtan çıkarsa, sadece o takım için temsilen bir bot oyuna eklenecek. Valve’ın CS:GO için neden böyle bir değişikliğe gittiği konusunda henüz bir bilgi ise yok.

Son olarak güncellemenin bu büyük değişikliğin yanında harita düzeltmeleri, karakter görünümüyle alakalı bazı iyileştirmeleri ve teknik konularda düzeltmeleri barındırdığını belirtelim.