Anasayfa Haber Counter-Strike 2 Herkes İçin Yayınlandı

Counter-Strike 2 Herkes İçin Yayınlandı

Counter-Strike 2

Oyuncuların yıllar boyu beklediği Counter-Strike 2, 6 ay süren sınırlı test betasının ardından nihayet oyuncularla buluşuyor. Valve geçtiğimiz hafta paylaştığı tweet ile Çarşamba gününü işaret ediyordu ve bu sefer ters köşe yapmadılar.

Counter-Strike 2 Tam Sürüm Yenilikleri

Seçilebilir Haftalık Kasa ve Silah Ödülü

CS:GO’da tamamen şansa bağlı olan kasa ve silah düşüş sistemi CS2’de yerini 4 ödül arasından seçilebilir bir menüye bırakmış. Her hafta oynayarak kazandığınız tecrübe puanlarıyla rütbe atlayarak bu ödül menüsüne erişebiliyorsunuz.

Counter Strike 2 Mağaza Sayfası Haftalık Ödül Menüsü

Haftalık ödül menüsü, Mağaza sekmesinden erişilebilir.

Rekabetçi ve Yoldaş Oyun Modları Tekrar Aktif

Counter-Strike 2 sınırlı test sürecinde geçici olarak devre dışı bırakılan rekabetçi ve yoldaş modları, tam sürüme geçişle beraber tekrar aktif edildi. Bu sayede oyuncular yenilenmiş haritalarla 2v2 oynayabilecek, Premier modunun aksine Rekabetçi moduyla tek bir harita üzerinde ustalaşabilecek.

Dust II

Silah Kaplama Önizlemeleri Güncellendi

CS2 Silah Kaplamaları, Steam Pazarı da dahil olmak üzere önizleme görünümlerinde artık daha kaliteli üç boyutlu model kullanacak. Bu model, silah üzerindeki çıkartmaları da gösterebiliyor.

Counter-Strike 2 Teçhizat Menüsü

Birçok Hata Düzeltmesi

Son sürümle gelen yama notlarına göre Counter-Strike 2 güncellemesiyle oyuncuların birbirlerine teması esnasındaki tutarsızlıklar, mermilerin deliş hasarları gibi birçok hata düzeltildi. Valve her ne kadar son aylarda çok kez hata düzeltme güncellemeleri yayınlamış olsa da oyunun hala tam olarak bittiği söylenemez. Halen daha oyun için hareket ve nişan mekaniklerine yönelik tutarsızlıklar söz konusu. Daha iyi hale gelip gelmeyeceğini zaman gösterecek.

Nuke