Anasayfa Haber Xiaomi Black Shark 4, 15 Dakikada Şarj Olacak

Xiaomi Black Shark 4, 15 Dakikada Şarj Olacak

Xiaomi’nin yeni nesil oyuncu telefonu Black Shark 4 modelinin 120W hızlı şarj desteği ile beraber geleceği doğrulandı.

Xiaomi’nin bir sonraki Black Shark modeliyle ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Kısa bir süre önce Xiaomi’nin CEO’su tarafınca Weibo üzerinden paylaşılan görsellerle beraber, yeni nesil oyuncu telefonunun Black Shark 4 olarak adlandırılacağı kesinleşti. Aynı zamanda yapılan bu paylaşımla, yeni nesil cihazın 120W hızlı şarj destekli 4.500 mAh boyutundaki bir bataryadan da besleneceği netlik kazandı.

Xiaomi imzalı telefonun yapılan açıklamalara göre 120W hızlı şarj desteği sayesinde sadece 15 dakikada şarj olabileceğine de özellikle dikkat çekiliyor.

Xiaomi Black Shark 4 120W hızlı şarj desteği

Kısa bir süre önce resmi olarak doğrulanan telefonun özellikleri ve tasarımı hakkında herhangi bir paylaşım yapılmadı. Ancak, yeni nesil oyuncu telefonunun Qualcomm üretimi Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bununla beraber yeni nesil telefonun, mobil oyun deneyimini üst seviyelere çıkartmak adına daha gelişmiş bir soğutma sistemiyle de birlikte geleceği düşünülüyor.

Bunun yanı sıra Xiaomi’nin 2021 yılı içerisinde piyasaya sunacağı bir diğer Snapdragon 888 işlemcili akıllı telefon modelinin ise Redmi K40 olacak. Bu telefonsa yaklaşık 463 dolarlık bir etiket fiyatıyla satışa sunulacak.