Anasayfa Haber Elite Dangerous: Odyssey Genişlemesi Ertelendi

Elite Dangerous: Odyssey Genişlemesi Ertelendi

Elite Dangerous: Odyssey

Elite Dangerous: Odyssey genişleme paketinin çıkışı Covid-19 sebebiyle ertelendi.

Frontier Developments, Elite Dangerous adlı uzay simülasyonu oyunu için Odyssey genişleme paketini 2020 yılında duyurmuştu. Genişleme paketi ile ayak basabileceğiniz gezegenler de oyuna eklenmiş olacak. Şimdi ise şirket, paylaştığı geliştirme güncellemesi ile Elite Dangerous: Odyssey’in PC ve konsol sürümlerinin ertelendiğini duyurdu.

Normalde 2021 yılı başında piyasaya sürülmesi planlanan Odyssey’in PC için artık bu yılın ilkbahar sonlarına, Xbox One ve PlayStation 4 içinse sonbahara ertelendiğini belirtiliyor. Bu erteleme kararının sebebi olaraksa tahmin edeceğiniz üzere Covid-19 salgınının etkileri ve kapanmalar gösteriliyor. İngiliz geliştirici, bunun zorlu bir karar olduğunu ancak zorlu küresel durumun buna yol açtığını söylüyor.

Odyssey genişlemesi için alpha erişimi artık ilkbahar başında PC oyuncuları için planlanandan daha geç bir tarihte sunulacak. Ek olarak alpha, topluluğun testlerine odaklanmak ve ilgili geri bildirimleri toplamak için aşamalar halinde sunulan yeni içerikler görecek. Elite Dangerous: Odyssey Deluxe Alpha ve Lifetime Expansion Pass sahipleri, bu alpha lansmanına erişim kazanacak.