Anasayfa Haber Age of Empires 2: Return of Rome Çıkış Tarihi Duyuruldu

Age of Empires 2: Return of Rome Çıkış Tarihi Duyuruldu

Age of Empires 2: Return of Rome Çıkış Tarihi

Microsoft, yaklaşık 25 yıllık gerçek zamanlı strateji oyunu Age of Empires II için yeni genişlemeler sunmaya devam ediyor. Dynasties of India tarafından geçtiğimiz yıl Age of Empires 2: Definitive Edition’ın yayınlanmasının ardından, The Return of Rome genişlemesi için çıkış tarihi de duyuruldu. Buna göre genişleme paketi 16 Mayıs’ta kullanıcılarla buluşacak.

Bu sürümün özelliği, orijinal Age of Empires: Definitive Edition’ın içeriğini devam oyununa taşıyor olması. Oyundan kaç tane uygarlığın (temel oyunda 12 ve Rise of Rome genişlemesinden 4 tane daha) mevcut olduğu hala belli değil ancak hepsi devam oyununun güncellenmiş oyun mekaniği, yapay zekası ve görselleri ile ele alınacak.

Oyun görüntüleri hala eksik ancak çıkış tarihi duyurusu yalnızca basit bir tweet ile geliyor. Age of Empires II: Definitive Edition’ın yakın zamanda piyasaya sürülen Xbox konsol sürümü de 16 Mayıs’ta Return of Rome genişleme paketini alıyor.

Diğer taraftan Age of Empires 4’ün bu yılın sonlarında bir Xbox Series X|S lansmanı alması planlanıyor. Age of Mythology de modernize edilmiş Definitive Editions’a benzer tam bir yeniden yapım ile yakında geri dönüyor ancak henüz bir çıkış tarihi duyurulmadı.