Anasayfa Haber Samsung Galaxy SmartTag Tanıtıldı

Samsung Galaxy SmartTag Tanıtıldı

Samsung Galaxy SmartTag takip cihazı

Unpacked 2021 etkinliği sırasında bir süredir gündemde olan Samsug Galaxy SmartTag takip cihazı da resmi olarak tanıtıldı.

Samsung Galaxy SmartTag takip cihazı, Galaxy S21 ailesinin duyurulduğu Galaxy Unpacked 2021 etkinliğiyle beraber resmiyet kazandı.

Samsung Galaxy SmartTag Özellikleri

Bildiğiniz üzere Samsung, Unpacked 2021 etkinliği kapsamında Galaxy S21, S21 Plus ve S21 Ultra modellerini tanıttı. Bu modellerin yanı sıra etkinliği yeni nesil aksesuarlarını da tanıtarak başlatan Samsung, bu kısımdaysa bir süredir gündemde olan SmartTag takip cihazını da duyurdu.

Samsung tarafınca paylaşılan bilgilere göre, söz konusu takip cihazı Android 8 ve üzeri tüm Samsung akıllı telefonlar ile uyumlu olacak. Samsung’un SmartThings Find uygulaması üzerinden kontrol edilebilecek olan bu takip cihazıyla beraber kullanıcılar ürünlerinin uzaklığını uygulama üzerinden anlık olarak görüntüleyebilecekler.

Bluetooth teknolojisine de sahip olan cihazla birlikte kullanıcılar kaybolan eşyalarının konumu hızlı bir şekilde bulabilecekler. Aynı zamanda söz konusu cihaz iki farklı şekilde de kullanılabilecek. Bu kısımda cihazın üzerinde yer alan düğmeye iki kez basıldığında, cihazın bağlı olduğu telefon alarm duruma geçecek ve ses çıkartmaya başlayacak. Böylece kullanıcılar telefonlarının yerini hızlı bir şekilde tespit edebilecekler.

Samsung Galaxy SmartTag

Samsung Galaxy SmartTag Fiyatı

13 gram ağırlığındaki plastik bir gövdeye sahip olduğu açıklanan cihazın fiyatı ise etkinlik sırasında resmiyet kazandı. Bu kısımdaysa Samsung Galaxy SmartTag fiyatı, 30 dolar olarak belirlendi.