Anasayfa Haber Samsung, İki Yeni Kablosuz Şarj Cihazı Üzerinde Çalışıyor

Samsung, İki Yeni Kablosuz Şarj Cihazı Üzerinde Çalışıyor

samsung kablosuz şarj

Samsung’un akıllı telefonlar ve diğer akıllı cihazları için iki yeni kablosuz şarj cihazı üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Samsung, akıllı telefonları ve diğer cihazları ile uyumlu iki yeni Qi kablosuz şarj cihazı üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Resmi açıklamaların öncesinde ortaya çıkan yeni görüntüler, şirketin iki yeni kablosuz şarj cihazını gözler önüne seriyor.

EP-P1300, şirketin kare şeklinde tasarladığı bir kablosuz şarj cihazı olarak karşımıza çıkıyor. Şarj cihazı, her seferinde bir adet Samsung ürünü veya desteklenen diğer şirketlerin ürünlerinden birini şarj edebilecek. Şarj cihazının tasarımı, cihazın uyumlu akıllı telefonları ve kablosuz kulaklıkları desteklediğini gösterir nitelikte. Cihazın önünde tek bir durum LED’i ve arka tarafında bir USB Type-C bağlantı noktası bulunuyor. Kablosuz şarj cihazı, akıllı telefonlar için 9W’a kadar hızlı şarj ve iPhone’lar için 7W’a kadar hızlı kablosuz şarjı destekleyecek.

Samsung Shop İçin Tıklayınız

samsung wireless şarj

EP-P4300 ise, Wireless Charger Pad Duo olarak adlandırılıyor. Bu cihaz, diğer kablosuz şarj cihazından farklı olarak aynı anda iki ürünü şarj edebilecek. Wireless Charger Pad Duo, uyumlu akıllı telefonları, akıllı saatleri ve kablosuz kulaklıkları şarj edebiliyor. Cihazın arkasında iki adet durum LED’i ve bir adet USB Type-C bağlantı noktası bulunuyor. Cihaz, akıllı telefonlar için 9W’a kadar hızlı kablosuz şarjı ve akıllı saatler için 3.5W’a kadar hızlı şarjı destekliyor. Ayrıca, iki yeni kablosuz şarj cihazının da Galaxy SmartTag nesne takip cihazlarını da şarj edebileceği konuşuluyor.

samsung kablosuz şarj cihazı

Son olarak, iki yeni cihazın da Galaxy S21 ve Galaxy Buds Pro ile birlikte piyasaya sürülebileceğini belirtelim. Ayrıca, EP-P1300 model numaralı cihazın 48 Euro’luk fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceğinin iddia edildiğini de ekleyelim.