Anasayfa Haber Samsung Galaxy Buds Pro ilk Güncellemesini Alıyor

Samsung Galaxy Buds Pro ilk Güncellemesini Alıyor

galaxy buds pro

Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen Galaxy Buds Pro, işitme geliştirmeleri içeren ilk güncellemesini aldı.

Samsung Galaxy Buds Pro, Bixby ve sistemle ilgili iyileştirmelerin yanı sıra işitme geliştirmelerini de içeren yeni bir güncelleme aldı. İşitme ile ilgili güncelleme, işitme engelliler için büyük bir yardımcı olarak görülüyor. Ayrıca, Bixby entegrasyonunda da iyileştirmeler yeni güncellemenin kapsamı içerisinde yer alıyor.

Samsung Shop İçin Tıklayınız

2.2 MB boyutundaki güncelleme, kullanıcıların artık sol/sağ ses dengesini ayarlayabilecekleri işitme özelliklerini de beraberinde getiriyor. Bu yenilik, işitme bozukluğu olanlara yardımcı olması amacıyla düşünülmüş. Ayrıca güncelleme, Bixby sesli uyandırma özelliğinin yanı sıra sistem kararlılığı ve güvenilirliğinde de iyileştirmeleri sunuyor.

Galaxy Buds Pro

Samsung Galaxy Buds Pro, geçtiğimiz hafta tanıtılmış ve kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Kablosuz akıllı kulaklık, Samsung Galaxy cihazlar ile çalışmak üzere tasarlandı. Kulaklıkların iki Galaxy cihazıyla aynı anda bağlantı kurmayı sağlayan bir otomatik geçiş özelliği de bulunuyor. Ayrıca, Galaxy cihazlarla kullanıldığında, baş hareketlerine tepki veren uzamsal bir ses deneyimi için Dolby Head Tracking teknolojisine sahip 360 Audio da kulaklığın özellikleri arasında yer alıyor. Kulaklığın toplam pil ömrünün ANC kapalıyken 28 saat ve açıkken 18 saat kadar dayanabildiği de söyleniyor. Ayrıca, hızlı USB Type-C şarjının yanı sıra, kulaklık kutusu için de Qi kablosuz şarj özelliği bulunuyor.

Son olarak, piyasaya çıkışının üzerinden henüz çok uzun zaman geçmeyen Galaxy Buds Pro’nun güncelleme takviminin nasıl olacağının önümüzdeki günlerde belli olacağını belirtelim.