Anasayfa Haber DeLorean DMC-12, Elektrikli Otomobil Olarak Geri Dönebilir

DeLorean DMC-12, Elektrikli Otomobil Olarak Geri Dönebilir

Delorean DMC-12 elektrikli otomobil

Geleceğe Dönüş filminin ikonik aracı DeLorean DMC-12 elektrikli otomobil olarak piyasaya sunulabilir.

Italdesign kısa bir süre önce yapmış olduğu gizemli paylaşımla beraber 80’li yıllara damgasını vurmuş olan DeLorean DMC-12 modelinin geri döneceğinin sinyallerini verdi.

1981 yılında piyasaya sürülen ve sadece 9.000 adet üretildiği ifade edilen DMC-12, aradan geçen 40 yılın ardından günümüz dünyasına uyarlanıyor. Firma tarafından paylaşılan görselle beraber doğrulanan otomobilin özelliklerinin şimdilik nasıl olacağı bilinmiyor anca görseli incelediğimizde ise bizleri DMC logosu ve DMC-12′nin martı kanat kapıları karşılıyor.

Bunun yanı sıra Italdesign’ın bu paylaşımından yola çıkan birçok kaynak ise, firmanın otomobilin 40’ıncı yılına özel bir çalışma yürüttüğüne de dikkat çekiyor.

Bahsi geçen otomobille ilgili paylaşılan raporlarda, aynı zamanda Italdesign’ın söz konusu otomobili günümüze uyarlarken orijinal modelin tasarımına sadık kalacağı da ifade ediliyor. Bununla beraber paylaşılan bir diğer raporda ise, bahsi geçen modelin tamamen elektrikli bir motora sahip olabileceği bilgisine de yer veriliyor.

Şimdilik, Italdesign’ın ortaya atılan bu iddialar ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadığını da belirtelim. Ancak, son paylaşılan raporlara göre bahsi geçen çalışmayla ilgili ilk detayların önümüzdeki süreçte yayınlaması bekleniyor.