Anasayfa Haber Geri Çekilen Galaxy S10 Android 11 Güncellemesi Yeniden Başladı

Geri Çekilen Galaxy S10 Android 11 Güncellemesi Yeniden Başladı

Galaxy S10 Android 11 güncellemesi

Bazı kullanıcıların yaşadığı sorunlardan dolayı geri çekilen Galaxy S10 Android 11 güncellemesi yeniden yayınlanmaya başlandı.

Samsung, geçtiğimiz haftalarda ilk olarak İsviçre’deki Samsung Galaxy S10 serisi cihazlar için One UI 3.0 güncellemesini yayılamaya başlamıştı. Ancak, yayınlanmaya başlanan güncelleme S10 serisi modellerinde bazı sorunlara yol açtığından dolayı geçtiğimiz günlere Samsung tarafından geri çekilmişti. Galaxy S10 Android 11 güncellemesinin akıbeti merak edilirken, bugün ise Samsung’un söz konusu güncellemeyi yeniden yayınlamaya başladı.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan güncellemeden sonra birçok S10 kullanıcısı cihazlarının ısındığını ifade etmişti. Ayrıca bazı kullanıcılarda yeni güncellemeden sonra kamera sorunlarıyla karşı karşıya kaldıklarını belirtmişlerdi. Bu yüzdende güncellemeyi geri çekmek zorunda kalan Samsung, tüm bu hataları düzelterek güncellemeyi yeniden yayınladı.

G975FXXU9EUA4 yazılım sürümüyle yeniden yayınlanan Android 11 ve One UI 3.0 güncellemesine ise şimdilik sadece İsviçre’deki kullanıcılar erişebiliyor. Ancak, söz konusu güncellemenin kısa bir süre içerisinde Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede yayınlanmaya başlanacağını da belirtelim.