Anasayfa Haber AirPods Pro 2, 2021’in İkinci Yarısında Piyasaya Sürülebilir

AirPods Pro 2, 2021’in İkinci Yarısında Piyasaya Sürülebilir

AirPods Pro 2

AirPods Pro 2, daha kompakt bir tasarımla 2021’in ikinci yarısında piyasaya sürülecek.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir rapor, AirPods Pro 2’nin 2021 model iPhone SE ile birlikte Nisan ayında piyasaya sürüleceğinden bahsediyordu. Yeni çıkan bilgilere göre ise AirPods Pro 2, birinci nesil AirPods Pro’nun yerini 2021 yılının ikinci yarısında alacak. DigiTimes’ın Winbond’a odaklı raporu, bu yılın ikinci yarısında gelmesi beklenen AirPods Pro 2 için NOR flash tedarikçilerinden biri olma beklentisinden bahsediyor. Konuya yakın kaynaklar, Tayvanlı tedarikçinin NOR flash üretim hatlarını bu dönemde neredeyse tam kapasiteye çıkardığını belirtiyor.

AirPods Pro 2 ve iPhone SE 3

AirPods Pro 2 ile ilgili önceki raporlarda, yeni versiyona özel değişiklikler ve özellikler hakkında derinlemesine bilgiler bulunuyordu. Bu bilgiler doğrultusunda yeni kablosuz kulaklığın “System-in-Package” yonga sistemini kullanmasından dolayı daha kompakt bir form faktörüne sahip olması bekleniyor. Bu durum, gerekli bileşenlerin birbirine yakın yerleştirilmesine yardımcı olarak ürünün boyutunun küçülmesini sağlıyor. Ayrıca, birinci nesil AirPods Pro’ya benzeyebilecek AirPods 3’ün AirPods Pro 2’den daha erken geleceği de iddia ediliyor.

Çıkan haberlerde AirPods Pro 2’nin AirPods Pro ile aynı lansman fiyatını taşıyacağını görüyoruz. Bu da yeni kablosuz kulaklığın 249 dolar fiyat etiketine sahip olacağı anlamına geliyor. Ayrıca sızan bilgilere göre, yeni sürüm öncekine göre yalnızca küçük iyileştirmeler sunacak.

Son olarak, AirPods Pro 2’nin piyasaya sürülmesiyle ilgili somut bir bilgi bulunmadığını ancak önümüzdeki günlerde resmi bir açıklama yapılabileceğini belirtelim.