Anasayfa Haber Total War: Warhammer III Duyuruldu

Total War: Warhammer III Duyuruldu

Total War: Warhammer III

Creative Assembly, Total War: Warhammer oyununun bu yıl çıkacağını açıkladı.

Creative Assembly tarafından 2016 yılında başlatılan Total War: Warhammer serisi bu yıl gelecek üçüncü oyun ile sona erecek. Yayıncı Sega tarafından sıra tabanlı ve gerçek zamanlı strateji oyunu Total War: Warhammer III için bir sinematik fragman da yayınlandı.

Warhammer 3, çatışmanın Kaos Krallıkları ve Doğu Toprakları gibi daha fazla bölgeye yayılmasına neden olacak. Kislev ve Cathay‘ın yanı sıra Kaos fraksiyonları Khorne, Nurgle, Slaanesh ve Tzeentch ile yeni fantezi yarışları da geliyor. Stüdyo, serinin gördüğü en çeşitli efsanevi kahramanlar, devasa canavarlar, uçan yaratıklar ve büyülü güçler dizisini sunmayı vaat ederek de heyecan yaratıyor.

Oyun yönetmeni Ian Roxburgh, “En başından beri vizyonumuz, hepimizin sevdiğimiz bu dünyada inanılmaz bir yolculuk gibi hissettiren bir seri yaratmaktı” diyor. Roxburgh ayrıca “Oyuncularımızın ilk iki oyunun başarısını sağlamaya yönelik muazzam desteği, hırsımızı yeni zirvelere taşıdı ve herkesin bunu deneyimlemesini bekleyemeyiz.” ifadelerini kullanıyor.

İlk iki oyunda olduğu gibi Creative Assembly, oyuncuların tüm üçlemenin haritalarını tek bir devasa harekata sahip olacak şekilde birleştirmelerine izin verecek. Ek olarak, stüdyonun tüm odağı şu anda Total War: Warhammer 3 üzerinde olduğundan bu, lansman sonrası ücretsiz bir güncelleme olarak gelecek.

Total War: Warhammer 3, bu yılın sonlarında Windows için çıkacak ve bunu Linux ve macOS sürümleri takip edecek. Steam ve Epic Games Store sürümleri de şimdiden ön sipariş için hazır. Creative Assembly en son oyunun çıkışından önce, ilk iki oyunu ve tüm DLC’lerini Epic Games Store’a da getirecek.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version