Anasayfa Haber Kulağında AirPods ile Uyuyan Bir Kişi, Kulaklığın Tekini Yuttu

Kulağında AirPods ile Uyuyan Bir Kişi, Kulaklığın Tekini Yuttu

AirPods

Bradford Gauthier, gece yatağında AirPods ile şarkı dinlerken uykuya dalınca kulaklığın birini yuttu.

ABD’nin Massachusetts eyaletindeki Worcester şehrinde yaşayan Bradford Gauthier, uyurken AirPods takmanın risklerini de beraberinde getirdiğini acı bir şekilde öğrenmek zorunda kaldı. Pazartesi gecesi birkaç saat kar küredikten sonra Gauthier, yatarken AirPods ile şarkı dinlemeye başladı. Ardından uykuya dalan Gauthier, sabah kalktığında kulağında AirPods ile uyuduğunu farketti ama teki kulağında yoktu. Gerçek sonradan anlaşıldı.

Sabah kalktıktan sonra göğsünün ortasında ağrı hissettiğini belirten Bradford Gauthier, ilk başta basit bir kasılma olduğunu düşünmüş ve ağrıyı pek umursamamış. Bir kaç saat sonra kar küremek için tekrar dışarıya çıktığında bu rahatsızlığı devam ettiğini söyleyen talihsiz kullanıcı “İçeri girdiğimde bir bardak su içmeye çalıştım ama yapamadım.” diyerek yaşadığı zorluğu açıklıyor.

AirPods

Ardından acil servise giden Bradford Gauthier, röntgen filmi çektiriyor ve göğüsünde yaşadığı ağrının kaynağını şaşırtıcı bir şekilde öğreniyor. Doktoru incelediği röntgende yemek borusuna “kulaklığa benzer bir şey” takıldığını söyleyince gerçek ortaya çıkıyor. Gece uyku esnasında kulağından çıkan AirPods’u yuttuğu anlaşılan Gauthier’a hemen endoskopi operasyonu uygulandı ve kulaklık oradan basit bir şekilde çıkarıldı.

Gauthier, neyse ki sürpriz engelin daha ciddi olmadığı durumlara yol açmadığı için “gerçekten çok şanslı” hissettiğini belirtti. Bir TV kanalına verdiği röportajda AirPods’un hala çalışıp çalışmadığını merak ettiğini söyleyerek evin yolunu tuttu.