Anasayfa Haber Assassin’s Creed Chronicles: China Ücretsiz Oldu

Assassin’s Creed Chronicles: China Ücretsiz Oldu

Assassin's Creed Chronicles: China Ücretsiz

Ubisoft ücretsiz olarak Assassin’s Creed Chronicles: China hediye ediyor.

Ubisoft, Çin Yeni Yılı kapsamındaki indirimlerin yanı sıra PC oyuncularına ücretsiz olarak Assassin’s Creed Chronicles: China dağıtıyor. 2015 yılında piyasaya sürülen ve 2.5 boyutlu olan oyun, ana serinin gizlilik ve parkur oynanışı ile yakın dövüş elementlerini devam ettiriyor.

Hikaye oyuncuları 1526 yılının Çin’ine götürüyor ve Shao Jun adında bir karakterin rolüne bürünüyorsunuz. Suikastçımızın klasik oyunlardan Ezio Auditore tarafından yetiştirilmiş olduğunu da belirtelim. Sekiz Tapınakçı Kaplanları grubunun peşinden giden Jun, çeşitli silahların ile birlikte benzersiz bir gizli ayakkabı bıçağı da kullanıyor.

Assassin’s Creed Chronicles China hediyesi 16 Şubat tarihine kadar sürecek. Oyunu internet sitesinden ya da bilgisayardaki Ubisoft Connect (Uplay) istemcisi aracılığıyla edinmeniz mümkün.

Bu arada Çin Yeni Yılı indirimi Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, Immortals Fenyx Rising ve çok daha fazlasını sunarken indirimler 22 Şubat tarihine kadar sürecek. Ubisoft ayrıca, LUNAR15 kupon kodunu uygulamak için sepette ek yüzde 15 indirim sunuyor.

Assassin’s Creed Chronicles: China Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 veya Windows 8 veya Windows 8.1 (32/64bit sürümler)
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.6 GHz veya AMD Athlon II X2 240 @ 2.8 GHz
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTS450 veya AMD Radeon HD5770 (1024 MB VRAM & Shader Model 5.0)
  • Disk Alanı: 4 GB boş alan