Anasayfa Haber Redmi Note 10 Serisi Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Redmi Note 10 Serisi Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Redmi Note 10 serisi

Uzunca süren sızıntıların ardından Redmi Note 10 serisinin tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı.

Redmi Note 9 serisi ile adından söz ettiren Çinli üretici, şimdi de kullanıcıların karşısına Redmi Note 10 serisi ile çıkmaya hazırlanıyor. Serinin yeni üyelerinin ne zaman duyurulacağı merak edilirken, bugün ise beklenen açıklama geldi.

Xiaomi’nin Başkan Yardımcısı Manu Kumar Jain tarafınca Twitter üzerinden yapılan açıklamayla beraber Note 10 serisinin Mart ayında tanıtılacağı resmiyet kazandı.

Şimdilik, Mart ayında hangi modellerin tanıtılacağı hakkında net bir bilgi paylaşılmadı. Ancak, daha önceden yapılan sızıntılara göre Redmi’nin Note 10 4G, Note 10 Pro 4G ve Note 10 Pro 5G modellerini tanıtması bekleniyor.

Aynı zamanda agresif fiyat politikasıyla beraber akıllı telefon pazarına giriş yapacağı söylenen modellerin, bu açıdan sektöre damgasını vuracağı da ön görülüyor.

Redmi Note 10 Serisi Özellikleri Neler Sunacak?

Son paylaşılan bilgilere göre Note 10 modelinin Snapdragon 732G, Note 10 Pro‘nun ise Snapdragon 765G 5G işlemcisinden güç alacağı söyleniyor.

Bununla beraber paylaşılan raporlarda ayrıca Note 10 Pro’nun 6 GB RAM + 64 GB, 6 GB RAM + 128 GB ve 8 GB RAM + 128 GB depolama seçenekleriyle beraber geleceği tahmin ediliyor. Serinin giriş modelinse 4 GB RAM + 64 GB ve 6 GB RAM + 64 GB depolama seçenekleriyle birlikte satın sunulacağı paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.