Anasayfa Haber Galaxy S21 FE Özellikleri İle İlgili İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Galaxy S21 FE Özellikleri İle İlgili İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S21 Fe özellikleri

Güvenilir kaynaklar tarafınca paylaşılan bilgilere göre Samsung yakın zaman içerisinde kullanıcıların karşına Galaxy S21 Fan Edition modeli ile çıkabilir.

Samsung Galaxy S20 FE modeliyle kullanıcılara uygun fiyata amiral gemisi sunan Samsung, şimdi de Galaxy S21 FE ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bir sonraki Fan Edition modeli kullanıcılar tarafından merak edilirken, bugün ise S21 FE SM-G990B model numarası ile ortaya çıktı.

Galaxy S21 serisinin özelliklerini daha uygun fiyata kullanıcılara sunacak olan model, paylaşılan bilgilere göre 60Hz Super AMOLED ekran ile beraber gelecek.

İşlemci tarafındaysa Exynos 2100‘e ev sahipliği yapacağı söylenen telefon, aynı zamanda 6GB RAM ve 128/256 GB dahili hafıza seçenekleriyle birlikte satışa sunulacak. Ayrıca 4 farklı renk seçeneğine de sahip olacağı ifade edilen cihaz, 4.580 mAh kapasiteli bir batarya tarafından da beslenecek.

Şimdilik, Samsung cephesinden söz konusu cihaz ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak Samsung’a yakın kaynakların servis ettiği bilgilere göre serinin yeni üyesinin en erken bu yaz piyasaya sürülmesi bekleniyor.