Anasayfa Haber GTA 6 Fragmanı Yakında Yayınlanabilir

GTA 6 Fragmanı Yakında Yayınlanabilir

GTA 6 fragmanı

Rockstar Games’in yayınlamış olduğu iş ilanı GTA 6 fragmanının yakında yayınlanabileceği iddialarını da beraberinde getirdi.

Rockstar Games tarafından yayınlanan yeni bir iş ilanında GTA 6 fragmanlarına işaret eden bazı detaylar keşfedildi. İş ilanına göre merakla beklenen GTA 6 fragmanı yakın bir tarihte yayınlanabilir.

Yayınlanan iş ilanını incelediğimizdeyse, geliştirici stüdyonun TV ve internet reklamlarında kullanılmak üzere oyun içi sinematik görüntüler hazırlayabilecek bir elaman aradığını görmekteyiz. Bu da Rockstar’ın GTA 6 fragmanı için hazırlıklara başladığı anlamına geliyor.

GTA 6 Fragmanı

Şimdilik, geliştirici stüdyo tarafından konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak oyun sektörünün güvenilir isimlerinden biri olan Jason Screirer, Rockstar’ın uzunca bir süredir yoğun bir şekilde GTA VI üzerinde çalıştığını ve serinin yeni oyununun sadece yeni nesle çıkacağını belirtiyor.

GTA 6 Çıkış Tarihi

Rockstar Games cephesinden henüz GTA 6 çıkış tarihi hakkında herhangi bir açıklama gelmedi. Fakat bazı kaynakların aktarmış olduğu bilgilere göre yeni GTA oyununun 2022 ile 2023 yılları arasında piyasaya sunulması bekleniyor. Şimdilik oyunun gelişmiş NPC’lere sahip olacağını biliyoruz.