Anasayfa Haber iPad İçin Birleşik Microsoft Office Uygulaması Geldi

iPad İçin Birleşik Microsoft Office Uygulaması Geldi

iPad Office

iPad kullanıcıları için de beklenen birleşik Microsoft Office uygulaması sonunda yayınlandı.

Microsoft tarafından 2019 yılındaki Ignite konferansında iOS ve Android platformları için birleşik bir Office uygulaması çözümü sunulmuştu. Bu uygulama Word, Excel ve PowerPoint uygulamalarını bir araya getirmenin yanı sıra belge tarama ve dosya paylaşma işlevlerini de kullanıcılara sunuyordu. Şimdi ise iPad kullanıcıları için de bir birleşik Microsoft Office uygulaması gelmiş durumda.

iPadOS cihazlar için destek sunan uygulama tek bir uygulama üzerinden Office belgeleri için kolay düzenleme seçenekleri sağlıyor. Ek olarak PDF dosyalarını görüntüleyip imzalama, resimleri belgeye dönüştürme, PPT dosyalarını PDF’te yayınlama ve çok daha fazlası bu uygulamanın yenilikleri arasında. Sürüm 2.46 ayrıca, ilave PDF açıklama yetenekleri sunuyor. PDF belgelerine tarihler, şekiller, resimler ve metin notları ekleme kullanıcıların üretkenliğini artıracak cinsten. Bu sayede ayrı uygulamalar yükleme ihtiyacı da ortadan kalkmış oluyor.

Office uygulaması tüm kullanıcılar için App Store platformunda ücretsiz olsa da Microsoft 365 aboneler için daha fazlası sunuluyor. Word dosyalarındaki değişiklikleri izleme ve inceleme, Excel dosyalarında PivotTable stillerini özelleştirme, PowerPoint sunumları için mürekkep ek açıklaması bunlardan sadece bazıları.