Anasayfa Haber Realme GT 5G, Snapdragon 888 İşlemci İle Geliyor

Realme GT 5G, Snapdragon 888 İşlemci İle Geliyor

Realme GT 5G Snapdragon 888

Realme’nin bir süredir sızıntı haberlerine konu olan amiral gemisi telefonu için tarih verildi.

Realme’nin Race kod adlı ve Snapdragon 888 işlemcili bir amiral gemisi üzerinde çalıştığını belirtmiştik. Realme’nin yeni nesil amiral gemisi kullanıcılar tarafından merakla beklenirken, Çinli firma sonunda beklenen duyuru yaptı. Şirket tarafınca yapılan duyuruya göre Snapdragon 888 işlemcili amiral gemisinin Realme GT 5G olarak adlandırılacağını ve 4 Mart 2021 tarihinde lanse edileceğini görmekteyiz. Peki, Realme GT 5G özellikleri ile kullanıcılara neler sunacak? Gelin son paylaşılan raporlara yakından göz atalım.

Realme GT 5G Snapdragon 888

Realme GT 5G Özellikleri Nasıl Olacak?

Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacağı doğrulanan GT 5G’nin 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla beraber gelmesi bekleniyor.

Kamera tarafındaysa GT 5G’nin 64 MP ana, 13 MP ultra geniş açılı ve 13 MP telefoto sensörlerini içeren üçlü bir arka kamera kurulumuna sahip olacağı da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Bunun yanı sıra 125W UltraDart şarj desteğiyle beraber geleceği söylenen telefonun, aynı zamanda 120Hz tazeleme oranına sahip olan bir ekranın üzerine kurulacağı da iddia edilmiş. Ayrıca bir diğer raporda ise söz konusu amiral gemisinin 120Hz yerine 160Hz‘lik bir ekrana ev sahipliği yapacağı da iddia ediliyor.

Şimdilik, cihazın özellikleri ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak Realme’nin önümüzdeki günlerde bahsi geçen amiral gemisi modeli hakkında bazı detayları kullanıcılarla paylaşması bekleniyor.