Anasayfa Haber Diablo 2 Remastered Blizzcon 2021 Etkinliğinde Duyurulabilir

Diablo 2 Remastered Blizzcon 2021 Etkinliğinde Duyurulabilir

Diablo 2 Remastered Blizzcon 2021

Güvenilir kaynakların servis ettiği bilgiler doğrultusunda Diablo 2 Remastered’ın Blizzcon 2021 etkinliğinde resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Bu yıl pandemi nedeniyle çevrimiçi olarak düzenlenecek olan Blizzcon 2021 etkinliği için geri sayım devam ederken, etkinlikte tanıtılacak olan oyunlarla ilgili bazı raporlarda paylaşılmaya devam ediliyor. Bu etkinlikte tanıtılacağı iddia edilen yapımlardan biri ise Diablo 2 Remastered olarak karşımıza çıkıyor.

Daha önceden Diablo 4 ve Overwatch 2 ile ilgili yapmış olduğu sızıntılarla tanınan Kaiser499 adlı Twitter kullanıcısı, şimdi de Blizzard’ın Diablo 2 Remastered ile oyuncuların karşına çıkacağını ifade etmiş. Aynı zamanda söz konusu kaynak remaster yapımın Diablo 2 Resurrected olarak adlandırılacağını da belirtiyor.

Bunun yanı sıra Kaiser499 Blizzard‘ın Diablo 4 için yeni bir sınıf ve harita üzerinde de çalıştığını iddia eden kaynak, aynı zamanda etkinlik sırasında yapımcı firmanın Diablo Immortal için de bir çıkış tarihi açıklayabileceğini söylüyor. Tüm bunlara ek olarak 19-20 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan bu etkinlikte World of Warcraft: The Burning Crusade Classic‘in de duyurulabileceği paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.