Anasayfa Haber Ghost of Tsushima ve God of War PC İçin Duyurulabilir

Ghost of Tsushima ve God of War PC İçin Duyurulabilir

Ghost of Tsushima ve God of War PC

Yapılan sızıntıya göre Ghost of Tsushima, Uncharted ve God of War PC için duyurulabilir.

PlayStation 4 özel oyunu Days Gone‘ı PC için duyuran Sony bu hamlesiyle beraber oyuncuları heyecanlandırmıştı. Tüm gözler PC için duyurulacak olan yeni oyunculara çevrilmişken, bugün ise çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Ghost of Tsushima, Uncharted ve God of War PC platformu için duyurulabilir. 

Şimdilik Sony cephesinden ortaya atılan bu iddia ile ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Ancak daha önceden Kingdom Hearts serisinin PC’ye geleceğini doğru bir şekilde tahmin eden CrazyLeaksOnATrain isimli Twitter kullanıcısına göre Uncharted: The Nathan Drake Collection, Ghost of Tsushima, Bloodborne ve God of War önümüzdeki dönemde PC platformu için duyurulacak.

Hatırlarsanız Sony Interactive Entertainment başkanı Jim Ryan, geçtiğimiz Şubat ayında GQ ile yapmış olduğu olduğu röportaj sırasında önümüzdeki dönemde daha fazla PlayStation oyunun PC platformuna geleceğini müjdelemişti.

Özellikle listede yer alan God of War gibi büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyunun PC için duyurulmasına zor bir ihtimal olarak bakılıyor. Ancak Jim Ryan’in bu açıklamasını göz önünde bulunduracak olursak çok az bir ihtimal olsa da bu oyunların PC platformu için duyurulabileceği tahmin etmekteyiz.