Anasayfa Haber HTC Wildfire E3 Piyasaya Sürüldü, İşte Özellikleri

HTC Wildfire E3 Piyasaya Sürüldü, İşte Özellikleri

HTC Wildfire E3

MediaTek Helio P22 işlemci içeren HTC’nin yeni akıllı telefonu Wildfire E3 piyasaya sürüldü.

HTC Wildfire E3, Rusya’da bütçe dostu bir akıllı telefon statüsünde piyasaya sürüldü. Yeni akıllı telefon, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında piyasaya sürülen Wildfire E2’nin halefi şeklinde nitelendiriliyor. Nispeten kalın olan akıllı telefon yanlarda ise ince çerçevelere sahip olacak şekilde tasarlanmış. Ayrıca siyah ve mavi olmak üzere iki adet renk seçeneği bulunan telefonun 4.000 mAh batarya kapasitesine sahip olduğunu da belirtelim.

Wildfire E3, 4GB RAM ve 64/128 GB depolama alanı konfigürasyonları ile kullanıcılara sunuluyor. Telefon için fiyatlandırma ise henüz web sitesinde mevcut değil. Ancak Gizmochina’nın bir raporuna göre, 150 Euro’luk bir fiyat etiketine sahip olacak. Bu miktar, temel modelin fiyatı olacak ve kullanıcıların özelleştirmelerine göre yükselebilecek.

HTC Wildfire E3

Kutudan Android 10 ile çıkan Wildfire E3, ön tarafında ise yüzde 88 ekran/gövde oranına sahip 6.5 inç HD+ IPS ekran içeriyor. MediaTek Helio P22 işlemciden gücünü alan telefonda ayrıca micro-SD kart desteğine de yer verilmiş.

Ek olarak telefonun Wi-Fi 5, 6 ve hızlı şarj desteği bulunmadığını da hatırlatmakta fayda var.

Dörtlü arka kamera dizilimi

Wildfire E3, 13 megapiksel birincil sensör, ultra geniş açılı 8 megapiksel ikincil sensör ve 2 megapiksellik iki adet sensör ile dörtlü bir arka kamera kurulumuna sahip. Ön tarafta ise 13 megapiksellik bir selfie kamerası yer alıyor.

Son olarak, HTC’nin Wildfire E3 için uluslararası dağıtım hakkında henüz bir açıklama yapmadığını belirtelim.