Anasayfa Haber Huawei Watch Fit Elegant Duyuruldu! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Huawei Watch Fit Elegant Duyuruldu! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Huawei Watch Fit Elegant fiyatı ve özellikleri

Huawei, şık tasarımıyla ön plana çıkan Watch Fit Elegant akıllı saat modelini duyurdu.

Huawei, geçtiğimiz ay Watch Fit akıllı saat modelini duyurmuştu. Yeni nesil akıllı saati ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran firma, şimdi de Huawei Watch Fit Elegant modelini tanıttı. Peki, şık tasarımıyla ve paslanmaz çelik gövdesi ile ön plana çıkan Huawei Watch Fit Elegant fiyatı ve özellikleri ile kullanıcılara neler sunuyor? İşte karşınızda Huawei’nin yeni nesil Watch Fit modeli!

Huawei Watch Fit Elegant Özellikleri

Huawei’nin yeni nesil akıllı saati halihazırda satışta olan Active Edition modelinden farklı olarak parlak bir paslanmaz çelik gövdeyle beraber geliyor. Bu paslanmaz gövdeye ise floroelastomerden üretilmiş hem yumuşak hem de dayanıklı kayışlar eşlik ediyor. Yeni nesil akıllı saatte yer alan bu kayışın ise normal silikondan biraz daha farklı olduğuna da vurgu yapan Huawei, floroelastomer malzemeden üretilen kayışların esnemeye, neme ve ısıya karşı dayanıklı olduğuna da özellikle dikkat çekiyor. Bununla beraber Huawei’nin yeni nesil akıllı saati beyaz ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğine de ev sahipliği yapıyor.

Huawei Watch Fit Elegant Fiyatı ve Özellikleri

Tasarım detaylarını geride bırakıp gelelim yeni nesil akıllı saatin teknik özelliklerine. Çinli üretici tarafınca yapılan açıklamaya göre Watch Fit Elegant, 1.64 inçlik AMOLED ekranla beraber geliyor.

Lite OS işletim sistemiyle çalışan akıllı saat ayrıca gerekli olan gücü ise Kirin A1 işlemcisinden alıyor. Kirin A1’in güç verimliliği sayesinde de yeni Watch Fit 12 günlük bir pil ömrünü de kullanıcılara sunuyor. Bununla beraber yerleşik GPS sensörüyle beraber gelen akıllı saat, 7/24 kalp atış hızı izleme, SpO2 ölçümü ve uyku takibi gibi yeteneklere de sahip.

Huawei Watch Fit Elegant Fiyatı

26 Mart’ta İngiltere’de satışa sunulacağı açıklanan Huawei Watch Fit Elegant fiyatı ise 150 dolar olarak belirlendi.