Anasayfa Haber NVIDIA GeForce 461.92 Sürücüsü Yayınlandı

NVIDIA GeForce 461.92 Sürücüsü Yayınlandı

NVIDIA GeForce 461.92

Overwatch için Reflex desteğini geliştiren ve hataları düzelten NVIDIA GeForce 461.92 WHQL sürücüsü çıktı.

NVIDIA tarafından hata düzeltmelerine odaklanan yeni bir ekran kartı sürücüsü yayınlandı. Bunun yanı sıra GeForce 461.92 WHQL sürücüsü, Overwatch oyuncuları için en iyi Reflex deneyimini sağlıyor.

Şirket, birkaç gün önce Overwatch için NVIDIA Reflex desteğini duyurmuştu. Bu sayede Blizzard oyunundaki sistem gecikmelerinin yüzde 50’ye kadar azaltılması mümkün hale geliyor. Teknoloji şimdilik yalnızca Overwatch test sunucusu aracılığıyla kullanılabiliyor ve tam uygulamanın daha sonra sunulacağı ifade ediliyor. NVIDIA, Reflex’in avantajlarından yararlanmak için bu en yeni sürücünün kurulmasını öneriyor.

Sürücü ile Rocket League, Fortnite, Detroit: Become Human, Red Dead Redemption 2, Dungeon & Fighter oyunlarında yaşanan hatalar da düzeltiliyor. Ek olarak GeForce GTX 1660 Super, Zoom, NVIDIA Surround, Samsung 8K TV bağlantılı çeşitli hatalar da çözme kavuşturuluyor.

Bu güncel ekran kartı sürücünü GeForce Experience uygulamasından yüklemeniz mümkün. Ek olarak, NVIDIA GeForce 461.92 sürücüsü için NVIDIA web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Diğer taraftan NVIDIA, GeForce 470.05 beta sürücüsü ile RTX 3060 ekran kartlarındaki Ethereum madenciliği korumasını ortadan kaldırarak dikkatleri üzerine çekti.