Anasayfa Haber GeForce NOW Global Fiyatı Zamlandı

GeForce NOW Global Fiyatı Zamlandı

geforce now fiyat zam

NVIDIA’nın bulut oyun servisi GeForce NOW’ın global üyelik ücretlerine zam geldi.

15 Mart’ta Türkiye sunucuları kullanıma açılan GeForce NOW Game+ için üyelik ücretleri açıklanmıştı. Tepki çeken fiyatların sebebi henüz belli olmazken, geçtiğimiz gün ise Türkiye’deki global kullanıcıların Game+ sunucularına zorunlu geçiş yaptırılacağı açıklanmış, daha sonra bu karardan geri adım atılmıştı.

GeForce Now Türkiye Fiyat

NVIDIA, yaşanan bu gelişmelerin ardından 10 milyon kullanıcıya ulaşan GeForce NOW servisinin global ücretlerinde değişikliğe gidiyor. Bu durumun Türkiye yani Game+ aboneliklerinin beklenenden yüksek fiyata sahip olmasının etkisi olup olmadığı bilinmiyor.

GeForce NOW Global Zam Sonrası Fiyatlar

NVIDIA’nın bulut oyun servisi, Founders adlı aboneliğini 1 ay boyunca kullanmanız için önceden 5.49 euro talep ederken, 6 ay kullanmanız için ise 27.45 euro talep ediyordu. NVIDIA yeni bir paket duyurarak Founders adlı pakete üye alımını durdurdu. Priority olarak adlandırılan yeni paketin fiyatları, servisin lansmana özel avantajları sonlandırılarak zamlı bir şekilde açıklandı.

GeForce NOW global sunucularına yeni üyelik kaydı için istenen yeni fiyatlar ise şöyle;

Ülke / Bölge GFN Founders (Eski) Priority 1 Aylık Priority 1 Yıllık
ABD 4.99 Dolar 9.99 Dolar 99.99 Dolar
İngiltere 4.99 Pound 8.99 Pound 89.99 Pound
Avrupa 5.49 Euro 9.99 Euro 99.99 Euro

NVIDIA’nın yeni fiyatları duyurduğu blog girdisine buradan ulaşabilirsiniz (İngilizce).

Ek olarak bu zamların GeForce NOW powered by GAME+ servisinin fiyatlarını etkilemeyeceğini ve mevcut global kullanıcıların eski fiyattan üyeliklerini sürdürebileceklerini belirtelim.

GeForce NOW Türkiye Fiyatı

Kullanıcılar için GeForce NOW powered by GAME+ servisinde BasicLansman Özel 3 Aylık Avantajlı Paket ve Premium olmak üzere 3 farklı paket bulunuyor.

Basic Paket – Ücretsiz

1 saatle sınırlı oturum süresi, RTX seçeneği kapalı ve sunucunun belirli bir kapasitesi ayrılmış şekilde hizmet verecek.

Premium Paket – 74,9 TL / aylık abonelik

Bu pakete sahip kullanıcılar, öncelikli erişim hakkı ve uzatılmış oturum süresi ile RTX kalitesiyle oyun oynama deneyimine sahip olacak.

  • *Herhangi bir taahhüt bulunmamakta. Kullanıcı dilediği zaman aboneliğini sonlandırabilir.
  • **Aylık olarak yenilenebilir teklif.

Lansman Özel Premium Paket* – 149,7 TL / 3 ay

Lansmana özel tasarlanmış sınırlı süre boyunca kullanıcılara sunulacak özel teklifin fiyatı aylık 49,9 TL üzerinden 3 ay boyunca geçerli Premium abonelik sunacak şekilde toplam 149,7 TL olacak.