Anasayfa Haber Yeni Xbox Etkinliğinde 25’ten Fazla Oyun Gösterilecek

Yeni Xbox Etkinliğinde 25’ten Fazla Oyun Gösterilecek

Yeni Xbox etkinliği için tarih verildi

Microsoft, yeni Xbox etkinliği için tarih verdi. Yapılan açıklamaya göre bu etkinlikte STALKER 2 başta olmak üzere 25’ten fazla oyun gösterilecek.

Microsoft, yeni Xbox etkinliği için beklenen açıklamayı sonunda yaptı. Kısa bir süre önce yayınlanan blog yazısıyla beraber duyurulan etkinliğin ise 26 Mart Cuma günü Türkiye saati ile 19:00‘da Twitch platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacağı duyuruldu.

Bu etkinlikte ise sürpriz bu duyurunun yapılması beklenmiyor. Ancak, firma bu etkinlikte Second ExtinctionThe AscentThe Wild at Heart, Voidtrain, Exo One ve STALKER 2 başta olmak üzere 25’ten fazla oyunun gösterileceğine de dikkat çekiyor.

Aynı zamanda Microsoft 26 Mart tarihinde düzenlenecek olan etkinlikle birlikte Xbox Game Pass servisi hakkında da bazı duyurulara imza atacağını belirtiyor. Bu kısımdaysa firma Xbox ve Xbox Game Pass‘e gelecek olan yeni bağımsız oyunlar hakkında bazı duyurular yapacağını söylüyor.

STALKER 2 Heyecanla Bekleniyor

GSC Game World tarafından geliştirilen STALKER 2 bildiğiniz üzere birçok oyuncu tarafınca merakla bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan duyuruyla beraber söz konusu oyunun ışın izleme ve 4K çözünürlük desteğine sahip olacağı belirtilmişti.

Xbox Wire bloğunda oyunun geliştirme süresinin oldukça başarılı bir şekilde devam ettiğini de belirten geliştirici stüdyo, aynı zamanda yeni oyunun çıkışını gerçekleştireceği ilk gün Xbox Game Pass sistemine ekleneceğinin de müjdesini vermişti.

Şimdilik serinin yeni oyununun ne zaman piyasaya sunulacağı bilinmiyor. Ancak, son paylaşılan bilgilere göre bahsi geçen oyunun 2021 yılı içerisinde Xbox Series X/S ve PC platformları için yayınlanması ön görülüyor.