Anasayfa Haber OnePlus Watch Tanıtıldı! İşte Özellikleri

OnePlus Watch Tanıtıldı! İşte Özellikleri

OnePlus Watch özellikleri

OnePlus Watch, özellikleri ile akıllı saat piyasasında öne çıkacak gibi gözüküyor.

OnePlus, yeni OnePlus 9 serisi ile birlikte merakla beklenilen OnePlus Watch adını verdiği akıllı saatini de duyurdu. Şirket, ürünüyle akıllı telefonlarıyla aynı tasarım dilini ve yapım kalitesini kullanıcıların bileğine getirmeyi vadediyor. İşte, OnePlus Watch özellikleri.

OnePlus Watch Özellikleri

1.39 inç yuvarlak AMOLED ekrana, 46 mm kasaya ve 2.5D kavisli cama sahip akıllı saat batarya süresi, bağlantı ve proaktif fitness konularında da iddialı. Batarya süresi için iki haftadan bahsedilirken şarjınızın azalması durumunda ise 5 dakikalık şarjla bir günlük güç elde edebilmeniz sağlanıyor. Ek olarak 402 mAh bataryanın 20 dakikalık şarjın ardından bir hafta gidebileceği paylaşılıyor.

Bağlantı tarafında ise örneğin OnePlus TV kullanıcıları saati uzaktan kumanda olarak kullanabilecek. Ayrıca ürün, 2 GB’ı kullanılabilen 4 GB depolama alanı ile 500 şarkı saklayabiliyor. Yerel müzik çalma için Bluetooth kulaklık desteğinin de bulunduğunu belirtelim.

5 ATM ve IP68 su direncine sahip olan akıllı saat 110’dan fazla egzersiz türünü destekliyor. Antrenman algılamayı sayesinde cihazda bir antrenman başlatmayı unutursanız, o yine de sizin için bunu yapabiliyor. Nabız, mesafe, kalori, hız ve SWOLF verimlilik ölçümleri gibi bazı önemli sağlık ve fitness özellikleri de dikkat çekiyor. Ayrıca yerleşik bir SpO2 sensörü, stres algılama ve kalp atış hızı uyarıları da diğer detaylardan.

Gümüş ve siyah renk seçenekleri ile 14 Nisan tarihinde piyasaya sürülecek olan OnePlus Watch’ın fiyatı ise 159 dolar.