Anasayfa Haber Yeni CoD Oyunu Call of Duty WWII: Vanguard Olabilir

Yeni CoD Oyunu Call of Duty WWII: Vanguard Olabilir

Call of Duty WWII: Vanguard

Son paylaşılan bilgilere göre yeni CoD oyununun adı Call of Duty WWII: Vanguard olabilir.

Hatırlarsanız, kısa bir süre önce paylaşılan raporla beraber yeni Call of Duty oyununun Sledgehammer Games tarafından geliştirildiği ve oyunun 1950’li yıllarda geçeceği iddia edilmişti. Tüm bu iddialar ortalıkta dolaşırken bugün ise yeni CoD oyununun Call of Duty WWII: Vanguard olarak adlandırılabileceği ortaya çıktı.

Daha önceden CoD oyunları hakkında yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan ModerWarzone, bahsi geçen yapımın İkinci Dünya Savaşı’nı konu alan Call of Duty WWII’nin devam oyunu olacağını belirtiyor. Ancak, söz konusu oyunun şimdilik ilk oyunun öncesini mi yoksa sonrasını mı konu olacağı bilinmiyor.

Fakat konuyla ilgili paylaşılan raporda bu oyunun İkinci Dünya Savaşı dönemini konu alacağı ve ilk oyundaki gibi yine ayrı bir askeri birliğin başından geçen olayları ele alacağı ileri sürülüyor. Bunun haricinde oyunun İkinci Dünya Savaşı döneminin sonraki zaman aralığında geçebileceği de paylaşılan bilgiler arasında.

Bu kısımdaysa bahsi geçen oyunun daha önceden belirtildiği gibi 1950’li yıllarda geçmesi bekleniyor. Bildiğiniz gibi daha önceden servis edilen bilgilerde Sledgehammer Games tarafınca geliştirilen yeni Call of Duty oyunun 1950 – 1953 yılları arasında gerçekleşen Kore Savaşı’nı ele alacağı iddia edilmişti. Bugün ise yeniden 1950’li yılların ön plana çıktığını görüyoruz.

Şimdilik, bu iddialar ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak yayıncı firmanın önümüzdeki dönemde serinin yeni oyunuyla ilgili ilk bilgileri oyuncularla paylaşması bekleniyor.