Anasayfa Haber Total War: Rome Remastered Duyuruldu

Total War: Rome Remastered Duyuruldu

Total War: Rome Remastered

Total War: Rome Remastered, 29 Nisan tarihinde Windows, macOS ve Linux için geliyor.

Sega tarafından 2004 yapımı Rome: Total War adlı ödüllü strateji oyunu için bir yeniden yapım duyuruldu. Total War: Rome Remastered ciddi anlamda modernleştirilmiş bileşenler ile kullanıcıların karşısına çıkacakken yayıncı firma bu kapsamlı proje için Feral Interactive ile anlaşmış durumda.

Geliştirici; tamamen elden geçirilmiş görseller, ultra yüksek çözünürlükler için destek, kullanıcı arayüzü revizyonu, çapraz platform çoklu oyuncu, geliştirilmiş yardım sistemleri, yeni içerik ve Creative Assembly tarafından geliştirilen orijinal oyuna göre daha birçok iyileştirme sunuyor.

Creative Assembly baş ürün sorumlusu Rob Bartholomew oyun için “Bir büyük ustayı tekrar ziyaret etmek için Total War’ın yirminci yılından daha iyi bir bahane olabilir mi?” derken “Roma’nın orijinal sürümü, bizim için ilk büyük çıkış oyunumuz olarak özel bir zamana işaret ediyor; Feral’deki arkadaşlarımızla onu yeniden düzenleme fırsatını elde etmek inanılmaz.” ifadelerini kullanıyor.

Barbarian Invasion ve Alexander indirilebilir içerikleri de Steam Workshop modlama desteğinin yanı sıra pakete dahil edilmiş durumda. Ek olarak, bu sürümü satın alan herkes, orijinal Rome: Total War Collection‘ın bir Windows kopyasına da ücretsiz olarak sahip olabilecek.

29 Nisan tarihinde Windows, macOS ve Linux platformlarına gelecek olan oyun için Steam, Roma Remastered Store ve Feral Store üzerinden ön siparişler de açıldı. Oyunun fiyatı ise 175 TL olarak belirlenmiş. Bu arada orijinal oyuna zaten Steam’de sahip olanlar, 1 Haziran tarihine kadar oyunu yüzde 50 indirimli olarak satın alabilecek.

Diğer taraftan Total War: Warhammer III’ün de yolda olduğunu hatırlatalım.