Anasayfa Haber Dayanıklılık Odaklı Apple Watch Explorer Edition Gelebilir

Dayanıklılık Odaklı Apple Watch Explorer Edition Gelebilir

Apple Watch Explorer Edition

Zorlu koşullara dayanacak Apple Watch Explorer Edition adlı bir modelin yolda olduğu söyleniyor.

Apple’ın dayanıklı yapıda olacak ve zorlu ortamlara ayak uyduracak bir Apple Watch akıllı saat modeli piyasaya süreceği ileri sürüldü. Şu an için Apple Watch Explorer Edition olarak anılan ürünün, 2015 yılında ilk modelin piyasaya çıkışından beri fikir aşamasında olduğu söyleniyor.

Bloomberg’in haberine göre yeni Apple Watch modeli, dayanıklılık arayan kişileri hedef alacağı söyleniyor. Yani bu ürün tasarımcılar, sporcular veya yürüyüşçüler için olmayacak. Yeni modelin bu yıl veya ileriki bir zamanda gelebileceği de iddialar arasında.

Her durumda Explorer Edition’ın Apple’ın çevrimiçi mağazasında Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE ya da halefleri ile birlikte var olacağı tahmin ediliyor. İddialar, saatin sahip olacağı koruma türünü Casio G-SHOCK saatlerde görülenle karşılaştırmak dışında malzemeler veya tasarım hakkında ayrıntıya ise girmiyor. Ek olarak, ürünün lastik kaplı bir dış cepheye sahip olacağı ifade ediliyor.

Apple’ın giyilebilir cihaz alanındaki rakiplerinin çoğu, dış ortamlarda da dayanıklı olacak şekilde tasarlanmış akıllı saatler ile öne çıkmayı başardı. Mevcut Apple Watch ise suya ve toza bir noktaya kadar dayanıklı olsa da, Apple rakipleri ile eşdeğer bir cihaz sunmuyor.

Ayrıca Apple Watch dışında AirPods kablosuz kulaklıkları da içeren giyilebilir ürünler bölümünün, şirketin en hızlı büyüyen kategorilerinden birisi olduğunu belirtmek gerek.