Anasayfa Haber Signal, Kripto Para Birimi ile Ödeme Özelliğini Test Ediyor

Signal, Kripto Para Birimi ile Ödeme Özelliğini Test Ediyor

Signal, en son beta sürümüne “Signal Payments” adlı bir ödeme özelliği ile geliyor.

Şifreli sohbet uygulaması Signal, Ocak ayında uygulama için bir yığın özelliği güncellemeler ile kullanıcılara sundu. Uygulama şimdi ise, Signal Payments olarak adlandırılan yeni bir finansal özelliği getiriyor. Yeni özellik, uygulamanın beta sürümü ile kullanıcılara sunuldu. MobileCoin’i kullanacak olan uygulamanın kullanıcıları, para gönderip almak, bakiye ve işlem geçmişini görüntülemek için bir MobileCoin cüzdanını sohbet hesaplarına bağlayabilecek.

Gizliliğe verdiği önem ile ün kazanan Signal, Payments özelliğinin de gizliliğe odaklanmasını sağlıyor. Signal, kullanıcıların cüzdanlarına erişemediğini, işlem geçmişlerini görüntüleyemediğini veya bakiyelerini göremediğini not ediyor ve buna göre bir işlem uyguluyor. Ayrıca kullanıcılar, özelliği denedikten sonra beğenmez ve kullanmak istemezlerse, istedikleri zaman MobileCoin cüzdanındaki kripto paraları gerçek kurlarla değiştirebiliyor.

Signal Payments

Kripto para MobileCoin’in yalnızca İngiltere merkezli bir borsada işlem görebildiğini söyleyelim. Bu da bu özelliğin deneme sürümünün yalnızca İngiltere için mevcut olacağını bize gösteriyor. Ancak uygulamanın yeni özelliğinin, yakında diğer küresel borsalarda da kullanılabileceği düşünülüyor. Signal, bunu sağlayabilmek için farklı kripto paraların da uygulama üzerinden kullanılabilmesini mümkün kılabilir. Ancak bu konuyla ilgili henüz bir resmi açıklama bulunmuyor ve gerçeği görebilmek için beklemekten başka çaremiz yok.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version