Anasayfa Haber Lenovo Legion Phone Duel 2 Duyuruldu

Lenovo Legion Phone Duel 2 Duyuruldu

Lenovo Legion Phone Duel 2

Lenovo Legion Phone Duel 2, donanımı ve soğutma sistemi ile dikkat çekmeyi başarıyor.

Lenovo, Legion Phone Duel 2 adlı ikinci nesil 5G oyun telefonu modelini tanıttı. Gücünü Qualcomm Snapdragon 888 çipsetinden alan cihazda 18 GB LPDD5 RAM ve 512 GB UFS 3.1 depolama seçenekleri sunuluyor.

Legion Phone Duel 2, selefine göre gelişmiş soğutma sistemi ile uzun süre oyun oynanmasını mümkün kılıyor. Üründe pasif soğutma sisteminin yanı sıra Twin Turbo-Fan aktif soğutma sistemi mevcut. Tabii ki daha iyi soğutma aynı zamanda daha fazla güç anlamına geliyor.

6.92 inç AMOLED ekran ise 2460 x 1080 piksel çözünürlüğünde ve 144 Hz tazeleme hızına sahip. Ek olarak ekran, 720 Hz dokunma örnekleme oranı ile hızlı tepki veriyor.

44 MP açılır ön kamera da alışılmışın dışında diyebiliriz çünkü yatay olarak da kullanılması gerektiği için yan tarafa konumlandırılmış. Kameranın selfie çekimlerinden çok yayınlar için bu şekilde yerleştirildiği açık. Ek olarak, yayınlarınız için dört adet yapay zeka için optimize edilmiş gürültü önleyici mikrofon da bulunuyor.

Çift batarya ise 5.500 mAh kapasiteli ve önceki nesilden yüzde 10 daha büyük. Bataryanın 90W kablosuz şarj desteğine sahip olduğunu da belirtelim.

Legion Phone Duel 2 ilk olarak Nisan ayında Çin’de, Mayıs ayında ise Asya Pasifik ve Avrupa bölgesinde satışa sunulacak. 16 GB RAM ve 512 GB depolamalı model 999 euro, 12 GB RAM ve 256 GB depolamalı model ise 799 euro fiyat etiketi taşıyor. Kuzey Amerika içinse henüz net bir tarih yok.