Anasayfa Haber Asus Zenfone 8 Mini 16 GB RAM ve Snapdragon 888 İşlemci İle...

Asus Zenfone 8 Mini 16 GB RAM ve Snapdragon 888 İşlemci İle Görüntülendi

Asus Zenfone 8 Mini

Asus Zenfone 8 Mini modeli Geekbench’te 16 GB RAM ve Snapdragon 888 işlemci ile listelendi.

Hatırlarsanız, daha önceden Asus’un ZenFone 8 Mini adında bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını belirtmiştik. Hatta geçtiğimiz günlerde söz konusu telefonun bazı teknik özellikleri de gözler önüne serilmişti. Kompakt ve bir o kadar güçlü bir akıllı telefon arayanlara hitap edecek olan Asus Zenfone 8 Mini şimdi de Geekbench veri tabanında ortaya çıktı.

ASUS_I006D model numarasıyla birlikte Geekbench veri tabanında listelenen telefonun Qualcomm’un 5 nm fabrikasyon süreciyle üretmiş olduğu Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacağı belirtiliyor. Bunun yanı sıra söz konusu telefonun tek çekirdekli işlemci testinden 1.121 puan, çok çekirdekli işlemci testindense 3.662 puan almayı da başardığını görüyoruz. Aynı zamanda yeni nesil telefonun 16 GB RAM ile beraber geleceği de paylaşılan bilgiler arasında.

Asus Zenfone 8 Mini özellikleri

Ekran tarafında da 5.92 inçlik 120Hz OLED bir ekranın üzerine inşa edileceği ifade edilen Zenfone 8 Mini’nin, ayrıca 64 MP çözünürlüğündeki Sony IMX686 ana kamera sensörüne de ev sahipliği yapacağı söyleniyor. Bunun haricinde serinin bu modelinde de tıpkı Zenfone 7’de olduğu gibi döner kamera sistemine de yer verilmesi bekleniyor.