Anasayfa Haber Battlefield 6’dan İlk Oyun İçi Görüntüler Sızdırıldı

Battlefield 6’dan İlk Oyun İçi Görüntüler Sızdırıldı

Battlefield 6

Bu hafta duyurulması beklenen Battlefield 6 oyununa ait ilk oyun içi görüntüler sızdırıldı.

Hatırlayacağınız üzere Call of Duty oyunları ile ilgili yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan Tom Henderson, Battlefield 6’nın bu hafta tanıtılacağını iddia etmişti. Aynı zamanda geçtiğimiz haftalarda da Battlefield 6 fragmanına ait olan bazı taslak çizimlerini oyuncularla paylaşan Henderson, yeni Battlefield oyununun günümüzden 10 yıl sonrasını ele alacağını da ileri sürmüştü.

Tüm bu iddialar ortalıkta dolaşırken bugün ise yeni BF oyununa ait olduğu iddia edilen iki yeni ekran görüntüsü internete sızdı. Sızdırılan görsellerle beraber oyunun modern zamanlarda geçeğini hatta fütüristik bir temaya da ev sahipliği yapacağını görüyoruz. Bunun dışında güvenilir kaynaklar tarafınca servis edilen bu oyun içi görüntülerinin geçtiğimiz günlerde paylaşılan taslak görselleriyle örtüştüğüne de şahit olmaktayız.

Ayrıca paylaşılan ekran görüntülerini incelemeye devam ettiğimizdeyse bizleri helikopter kokpitinden bir sahne karşılıyor. Bu sahne serinin yeni oyununda dinamik hava olaylarına yer verileceği gösteriyor. Tabii, şimdilik sızdırılan bu oyun içi görüntüleri hakkında hem DICE hem de EA cephesinden herhangi bir resmi bir açıklamanın yapılmadığını da belirtelim. Fakat geliştirici stüdyoya yakın kaynaklara göre yeni Battlefield oyununun bu hafta resmi olarak duyurulması bekleniyor. 

Sızdırılan Oyun İçi Görüntüler