Anasayfa Haber Saints Row 5 ve Dead Island 2 Epic Games Store’a Özel Olabilir

Saints Row 5 ve Dead Island 2 Epic Games Store’a Özel Olabilir

Saints Row 5 ve Dead İsland 2 Epic Games Store

Sızdırılan slayt belgesine göre Saints Row 5 ve Dead Island 2 oyunları sadece Epic Game Store’a özel olarak piyasaya sürülebilir.

Bildiğiniz gibi Apple ve Epic Games mahkemede karşı karşıya geldi. İkili arasındaki mahkeme tüm hızıyla devam ederken bugün ise mahkemeye ait olduğu edilen bir belge sızdırıldı. Sızdırılan bu belgeyle birlikte Saints Row 5 ve Dead Island 2 oyunlarının Epic Games Store’a özel olacağı ortaya çıktı.

Henüz sızdırılan bu belge ile ilgili Epic Games cephesinden herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak hemen aşağıda yer alan slayt belgesini incelediğimizdeyse bizleri sadece Epic Games Store’a özel olarak yayınlanacak olan oyunlar karşılıyor. Bu oyunlar arasında henüz çıkış tarihi açıklanmamış olan Saints Row 5 ve Dead Island 2 de yer alıyor.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz ay yayınlanan raporla beraber Epic Games’in 2019 ve 2020 yılları arasında sırasıyla 181 milyon dolar ve 273 milyon dolar kaybettiği ifade edilmişti. Yine aynı raporda, son iki yılda zarar eden şirketin 2023 yılından itibaren kâr elde etmeye başlayacağı da dile getirilmişti.

Şirketin ise bu kârı yayınlayacağı özel oyunlarla planladığını görüyoruz. Tabii sızdırılan bu liste hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmadığından dolayı şimdilik net bir şey söylemek için çok erken.