Anasayfa Haber Android Tabletler İçin Entertainment Space Duyuruldu

Android Tabletler İçin Entertainment Space Duyuruldu

Entertainment Space

Google, Android tabletler için tüm eğlenceli şeyleri bir araya toplayan Entertainment Space özelliğini duyurdu.

Google tarafından Android tabletler için Entertainment Space (Eğlence Alanı) adlı yeni bir özellik duyuruldu. Şirket burayı “tüm favori filmleriniz, şovlarınız, videolarınız, oyunlarınız ve kitaplarınız için tek noktadan kişiselleştirilmiş bir yuva” şeklinde tanımlıyor.

Bu yeni özellik sayesinde neyin nerede olduğunu anlamak için uygulamalar arasında geçiş yapmanıza da gerek yok. Özellik, uygulamalarınızdan türe göre gruplanmış toplu bir içerik görünümü sunarak bunu sizin için hallediyor.

Öncelikle filmler, TV şovları ve YouTube videoları içeren bir İzle sekmesi bulunuyor. Burada bir İzlemeye Devam Et satırının yanı sıra Google TV, Twitch, Hulu ve birçok ek hizmetten kişiselleştirilmiş ve trend olan öneri satırları da bulunuyor.

Ayrıca, Oynamaya Devam Et satırı olan Oyunlar sekmesi ve öneriler de mevcut. Burada da indirmek zorunda kalmadan belirli oyunları anında deneyebiliyorsunuz.

Son olarak, Oku sekmesi ise tahmin edeceğiniz gibi kitaplarınız için. Öte yandan bu sekme yalnızca Google Play Kitaplar’a giriyor. Yani bir Kindle kullanıcısıysanız, yine de ilgili uygulamaya gitmeniz gerekecek. Sesli kitaplar da burada bulunabiliyor ve tavsiyeler de sunuluyor.

Entertainment Space bu aydan itibaren ilk olarak Walmart onn tabletlerde kullanıma sunulacak. Özelliğin bu yılın ilerleyen günlerinde ise Lenovo, Sharp ve daha fazlasının yeni ve seçkin mevcut Android tabletlerinde dünya çapında kullanıma sunulacağı ifade ediliyor.

Diğer taraftan Clubhouse’un da Android beta uygulamasını test ettiğini hatırlatalım.